Hüdavent Hatun Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ayhan, ilçe kaymakamları, kurum amirleri ve paydaş kurum temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Cahit Çelik, kış mevsimi boyunca ulaşım, trafik güvenliği, enerji, sağlık, eğitim ve altyapı hizmetlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için tüm kurumların koordineli, hızlı ve etkin bir şekilde hareket etmesinin önemini vurguladı.

Vali Çelik, 13 Kasım 2025'te Niğde–Kayseri Karayolu Çamardı Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasına da değinerek, kazaya karışan 9 kişinin hastanelere sevk edildiğini, yapılan müdahalelere rağmen 3 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 6 kişinin tedavisinin sürdüğünü ifade etti. Benzer olayların yaşanmaması için sahadaki trafik güvenliği çalışmalarının artırılacağını belirten Vali Çelik, denetimlerin daha etkin yürütülmesi ve riskli bölgelerde tedbirlerin hassasiyetle uygulanması gerektiğini söyledi. Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.