Tarih: 23.10.2025 13:09

YEŞİLGÖLCÜK’TE  METRUK EVLER YIKILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilgölcük Belediye Başkanı Nurettin Yurtsever, belediye ekiplerinin yoğun bir şekilde yürüttüğü çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Yurtsever yaptığı açıklamada:

 "Kasabamızda uzun süredir kullanılmayan, güvenlik riski taşıyan ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların tespit ve yıkım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Belediyemiz tarafından yürütülen çalışma kapsamında bu tür binalar tek tek ortadan kaldırılıyor. Amacımız, Yeşilgölcük'ü daha güvenli, daha temiz ve yaşanabilir bir hale getirmektir. Metruk yapıların bulunduğu alanları tamamen temizleyerek halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Belediye ekiplerinin çalışmalarının belde genelinde sürdüğünü belirten Başkan Yurtsever, vatandaşlardan da bu konuda destek beklediklerini ifade ederek, risk oluşturan yapılarla ilgili belediyeye bilgi verilmesini istedi.

Yeşilgölcük Belediyesi'nin kararlı çalışmaları kapsamında çok sayıda metruk bina yıkılarak kötü amaçlı kullanımın önüne geçilirken, çalışmaların planlı bir şekilde devam edeceği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —