Niğde’nin İnönü Mahallesi Yeşilburç Caddesi üzerinde faaliyete başlayan Aslanlar Ticaret, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Hırdavat ve nalburiye alanında geniş ürün yelpazesi sunan işletme, bölge esnafı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Açılış töreninde konuşan işletme sahibi Emrah Aslan, sektöre güçlü ve iddialı bir giriş yaptıklarını belirtti. Aslan, “Her kesime hitap eden ürün çeşitliliğimizle, kaliteli ve ekonomik çözümler sunacağız. Aslanlar Ticaret olarak hem bireysel hem de kurumsal müşterilere toptan ve perakende satış yapıyoruz. Ev tadilatından inşaat projelerine kadar her alanda ihtiyaçlara yanıt vereceğiz,” dedi.
Aslanlar Ticaret, başta el aletleri, boya malzemeleri, tesisat ekipmanları, vida ve dübel çeşitleri olmak üzere; elektrik, su tesisatı, yapı kimyasalları ve bahçe ekipmanlarında da zengin bir ürün portföyü sunuyor.
Açılışta söz alan Çardak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Halil İbrahim Akbaş da esnaf dayanışmasına dikkat çekti. “Böyle işletmeler sadece ticaret yapmaz, aynı zamanda mahalleye can suyu olur. Bugün burada, emeğin ve kardeşliğin birleştiği güzel bir tabloya tanıklık ediyoruz,” diye konuştu.