Tarih: 18.01.2023 13:01

Erdoğan meydan okudu! Seçim tarihini açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da ge­lecek de mil­le­tin­dir’ di­ye­rek 2023’te mil­le­ti­mi­zin des­te­ği­ne ta­li­biz." di­ye­rek, "Mil­le­ti­miz 73 yıl sonra 6'lı ma­sa­ya aynı gün 'yeter' di­ye­cek­tir." dedi.
Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan, par­ti­si­nin TBMM Grup Top­lan­tı­sı'nda ko­nu­şu­yor. Baş­kan Er­do­ğan'dan 14 Mayıs me­sa­jı ve­re­rek, "Yeter! Söz de karar da ge­lecek de mil­le­tin­dir, di­ye­rek 2023'te mil­le­ti­mi­zin des­te­ği­ne ta­li­biz. Mil­le­ti­miz 73 yıl sonra 6'lı ma­sa­ya aynı gün 'yeter' di­ye­cek­tir." açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.
Er­do­ğan'ın ko­nuş­ma­sın­dan öne çıkan baş­lık­lar şöyle:
2023 bizim için hem 20 yıl­lık eser ve hiz­met si­ya­se­ti­mi­zin sem­bo­lü­dür hem de Tür­ki­ye Yüz­yı­lı'nın baş­lan­gı­cı­dır.
Önü­müz­de­ki ay­lar­da ya­şa­na­cak se­çi­mi önem­li ve ta­ri­hi kılan da budur. 2023 bizim için 20 yıl­lık si­ya­se­ti­mi­zin sem­bo­lü­dür. Bizim ha­ya­tı­mız­da­ki hiç­bir seçim kolay ol­ma­dı ama her se­çim­den za­fer­le çık­tık. Her se­çi­me büyük bir mü­ca­de­le ile azim­le gay­ret­le ha­zır­lan­dık gir­dik.
ER­DO­ĞAN SEÇİM TARİHİNİ AÇIK­LA­DI!
Şimdi ‘Yeter, söz de karar da ge­lecek de mil­le­tin­dir’ di­ye­rek 2023’te mil­le­ti­mi­zin des­te­ği­ne ta­li­biz. Rah­met­li Men­de­res 14 Mayıs 1950'de 'yeter söz mil­le­tin­dir' di­ye­rek san­dık­tan ezici bir za­fer­le çık­mış­tı. Mil­le­ti­miz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün 6'lı di­ye­rek kar­şı­mı­za çıkan bu darbe şak­şak­çı­la­rı­na 'yeter' di­ye­cek­tir.
Milli ira­de­nin en yük­sek ma­ka­mı olan Mec­li­si­miz­den mey­dan oku­yo­rum; ne ya­par­sa­nız yapın yine ba­şa­ra­ma­ya­cak­sı­nız. Benim mil­le­tim artık tüm oyun­la­rı­nı­zı çözdü. Bu mil­let sizi de nu­ma­ra­la­rı­nı­zı da ta­nı­yor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —