Tarih: 07.07.2025 08:41

GÜLLÜCELİLER KİRAZLI BENT’TE BİR ARAYA GELDİ: OYUN HAVALARINA DOYDULAR

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul’da yaşayan Niğde Merkez Güllüce köyü sakinleri, Kirazlı Bent Mesire Alanı’nda düzenlenen geleneksel piknikte buluştu. Güllüce Köyü Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, katılımcılar Niğde yöresine ait müziklerle doyasıya eğlendi, oyun havalarıyla coştu.

Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, Niğde Dernekler Federasyonu başkanları, İçmeli, Tepeköy, Pınarcık köyleri İstanbul dernek başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte yaklaşık 3 bin kişi bir araya geldi.

Mithat Kılıç: “Birlik ve beraberliğe önem veriyoruz”

Piknikte konuşan Güllüce Köyü Dernek Başkanı Mithat Kılıç, etkinliğe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Uzaktan yakından katılan büyüklerimiz, derneğimizin önceki başkanları ve yöneticileri, kıymetli üyelerimiz ve misafirlerimiz hoş geldiniz. Bu programın amacı, köylülerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek. Geçtiğimiz ay Niğde’de düzenlenen Gül Baba’yı anma ve yağmur duası etkinliğini İstanbul ve Ankara dernekleri olarak bizler gerçekleştirdik. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Güllüce Derneği’nin İstanbul’daki diğer derneklerden farkının güçlü bağlara sahip olması ve organizasyonlara yüksek katılım sağlanması olduğunu vurgulayan Kılıç, gençleri teşvik etmek amacıyla sosyal medya üzerinden de takip edilen bir futbol takımı kurduklarını belirtti. Önümüzdeki dönemlerde de kahvaltı, piknik ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini ifade etti.

Yarışmalar, çekilişler, palyaçolar…

Etkinlik kapsamında çeşitli yarışmalar ve sürpriz çekilişler düzenlenirken, çocuklar da unutulmadı. Alana getirilen palyaçolar minikleri eğlendirip yüzlerini boyayarak renkli anlar yaşattı. Programın sonunda sahne alan müzisyenlerin çaldığı Niğde yöresine ait oyun havalarıyla Güllüceliler doyasıya eğlendi.

Güllüce Köyü Dernek Başkanı Mithat Kılıç, organizasyona katkı sunan yönetim üyelerine ve programa katılım sağlayan tüm hemşerilerine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —