Tarih: 12.04.2023 12:48

Hacıabdullah Belediyesi’nden yatalak hastalara yardım eli

Facebook Twitter Linked-in

Niğde merkeze bağlı Hacıabdullah Kasabası’nda belediye yatalak ve bakıma muhtaç hastalara otomatik hasta yatağı desteği veriyor. 
Hacıabdullah Belediyesi, kasabada yatalak ve bakıma muhtaç hastalara otomatik hasta yatağı desteği veriyor. 

 


Belediye ekiplerince kasaba genelinde yapılan tespit edilen yeni ameliyat olmuş, uzun süre yatakta dinlenmesi gereken yatalak hasta ve engelli hastalara hastane tipi tam donanımlı hasta yatakları teslim ediliyor. Belediye ekipleri yatakların kurulumunu yaparak, nasıl kullanılacağını anlatıyor. Verilen yatakların hem sırt hem de ayak kısmı hareket ettirilebiliyor. Hasta yatağı kolaylıkla hastanın rahat edebileceği şekilde konumlandırılabiliyor. Hasta yakınları bu sayede hastaların yemek yeme, dinlenme gibi ihtiyaçlarını daha rahat ve konforlu bir şekilde karşılayabiliyorlar. Böylece hastanın ve ona bakan kişilerin hayatının kolaylaşması sağlanıyor. 

 


Hacıabdullah Belediye Başkanı Recep Doymuş, kasabada yaşayan yatalak ve engelli hastaların yaşamlarını bir nebze de olsa kolaylaştırmak amacıyla hastane tipi yatak desteği sunduklarını belirterek, “Kasabamız genelinde yatağa bağlı ve engelli hastalarımızın yaşamlarını bir nebzede kolaylaştırmak adına hastalarımıza otomatik tam donanımlı hasta yatıkların dağıtımını yapıyoruz. Yataklarımız için yastık, yorgan ve nevresim tedarik eden hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —