Tarih: 10.05.2023 13:15

İnce: İşçimizi yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Adayı Cumali İnce seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Niğde Milletvekili Adayı Cumali İnce, Niğde İl Özel İdaresi çalışanları ile bir araya geldi. 

 

 

NİĞDE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ
Niğde İl Özel İdaresi çalışanları ile sıcak ve samimi bir ortamda görüşen Cumali İnce, Türkiye’nin kendini ikinci yüzyıla hazırladığını belirterek, “Biz yolumuzu yürümeye devam edeceğiz. Niğde’yi karış karış geziyoruz. Seçime az bir süre kaldı. Niğde’de gezilmedik yer bırakmadık, bırakmayacağız. Ulaşmadığımız vatandaş kalmayacak. Herkesle sohbet edip sorunlarını dinleyeceğiz. Sadece dinlemekle kalmayacağız, aynı zamanda sorunların hepsini çözeceğiz” dedi. 
İnce ayrıca bu seçimin çok önemli ve kritik olacağını belirterek, tüm vatandaşların sandığa gitmesinin önemli olduğunu söyledi. 

 



İŞÇİLERE YÜZDE 45’LİK ZAM
İşçilere verilen yüzde 45’lik zammın hayırlı olması temennisinde bulunan MHP Niğde Milletvekili Adayı Cumali İnce, “Cumhurbaşkanımız işçilerimize yüzde 45’lik zammı açıkladı. Hayırlı olsun. Biz, hiçbir zaman işçimizi yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Hiç kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Biz sorun olan değil, sorun çözen taraftayız. Milli savunmamızın gelişmesi, ekonomimizin yeniden eski refahına kavuşması için destek bekliyoruz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar” şeklinde konuştu. 
İnce, “Bu kurulu düzenin bozulmaması için dualarınız bizimle olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber Milliyetçi Hareket Partisi’ne de sizden destek bekliyoruz. Bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da MHP’ye istiyoruz” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —