Tarih: 31.05.2023 17:49

Kaymakam Çam’dan pazaryeri ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Ulukışla İlçe Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam ilçe pazarını ve esnafları ziyaret etti. 
Pazaryeri ziyaretinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Çam, ilçede düzenli olarak esnaf ve pazaryeri ziyareti gerçekleştirdiklerini ve bu sayede vatandaşların taleplerini sahada aldıklarını belirtti. 

 


Pazaryeri alanında pazarcı esnafları ve vatandaşlarla bir araya gelen Ulukışla İlçe Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, pazaryeri ziyaretinin ardından ilçede faaliyet gösteren esnafları da ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Çam hem vatandaşlarla sohbet etti hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 

 


Pazaryeri ve esnaf ziyaretlerini fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Çam, düzenli olarak gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ilçe halkıyla kaynaşmak açısından önemli olduğunu belirterek, “Sahada esna ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımız bizlere büyük ilgi gösteriyorlar. Onların gösterdiği bu ilgi ve alaka bizleri de son derece mutlu ediyor. Talepleri dinmeyip makul olan taleplere sahada cevap veriyoruz. Böylece devletimizle milletimizi bütünleştirmiş oluyoruz” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —