https://www.hamlegazetesi.com/

MHP’de milletvekili sevinci

MHP’de milletvekili sevinci

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) uzun bir aradan sonra Niğde’den milletvekili çıkarmanın sevincini yaşadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) uzun bir aradan sonra Niğde’den milletvekili çıkarmanın sevincini yaşadı. 
Yapılan seçimlerin ardından kesin olamayan sonuçlara göre Niğde İl Başkanlığından istifa ederek milletvekili adayı olan Cumali İnce MHP’den Niğde Milletvekili olarak seçilmeyi başardı. Niğde genelinde oylarını ciddi anlamda artıran MHP 2018 seçimlerinde almış olduğu 43 bin 970 oyunu, 2023 seçimlerinde oylarını 7 bin 131 artırarak aldığı 51 bin 101 oyla meclise 1 milletvekili gönderecek. 

 

 

4 İLÇEDE OYLARINI ARTIRDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2018 yılında yapılan bir öncesi seçimlere göre, Niğde Merkez, Bor İlçesi, Altunhisar ilçesi ve Çamardı ilçesinde oylarını artırırken, Çiftlik ve Ulukışla ilçelerinde ise oy kaybı yaşadı. MHP Niğde’de en çok merkez ilçe ve Bor ilçesinde oylarını artırdı. 
2018 yılında yapılan seçimlerde MHP Niğde merkez ilçeden 25 bin 289 oy alırken, 2023 seçimlerinde 29 bin 961 oy alarak oylarını 4 bin 672 artırdı. Bor ilçesinde 2018 yılında 7 bin 570 oy alan MHP 2023 seçimlerinde oylarını 3 bin 754 artırarak 11 bin 304 oy aldı. Altunhisar ilçesinde bir önceki seçime göre oylarını 334 oy artıran MHP 1 bin 895 oy aldı. Çamardı ilçesinde 2018 seçimlerinde 1 bin 372 oy alan MHP, 2023 seçimlerinde oylarını 562 artırarak 1 bin 934 oy aldı. 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir öncesi seçime göre oy kaybettiği ilçeler ise Çiftlik ve Ulukışla ilçeleri oldu. Çiftlik ilçesinde bir önceki seçimlerde 3 bin 677 oy alan MHP 2023 seçimlerinde ise 3 bin 250 oy aldı. Ulukışla ilçesinde 2018 seçimlerinde 3 bin 250 oy alan MHP ilçede 966 oy kaybederek 2 bin 284 oy aldı.

 

 

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI
Seçimlerin kesinleşmeyen sonuçlarına göre Niğde genelinde yüzde 22,53 oy oranı ile 51 bin 101oy alarak Cumali İnceyi meclise göndermeye hazırlanan MHP’de seçim sonuçları büyük bir coşkuyla karşılandı. MHP’li seçmenler Cumali İnce’nin milletvekilli seçilebilecek oy oranına ulaşmasıyla birlikte parti binası önünde toplanarak kutlama yaptı. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı kutlamalar sırasında, bankalar caddesi tek yönlü olarak bir süre araç trafiğine kapatıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre MHP Niğde Milletvekili Seçilen Cumali İnce parti binası önünde toplanan partililere teşekkür konuşması yaptı.  (HAMLE/ÖZEL)



Çin'de 10.000 Drone ile Muhteşem Gösteri Düzenlendi

Red Bull atletlerinden Jaan Roose, İstanbul’da Asya kıtasından Avrupa kıtasına ip üstünde yürüyerek geçti.

Niğde Belediyesi’nden Örnek Temizlik Çalışması

Şehit Aileleri Derneği’nden “Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz” Projesi Tanıtımı

Kaldırıma çarpan motosikletli yaralandı

Otobanda dinlenme tesisinde tır alev alev yandı

Niğde'de bayram namazı kılındı

Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikler ziyaret edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Gürer: Yem fiyatlarındaki artış, et fiyatlarını doğrudan etkiliyor

Elektrikli araç yangınlarını söndürmek için özel solüsyon geliştirildi

TOPÇU SİLAHLARINA "KURTARAN" İLE DURMAK YOK

DENİZ VE HAVA ARACI KAZALARINA 7/24 UYDU DESTEKLİ YAKIN TAKİP

Türkiye'nin süper bilgisayarından 7 bin 400 araştırmacı yararlandı, gözler 3. faza odaklandı

NİĞDE BELEDİYESİ MOBİL UYGULAMASINDA HİZMETLER TEK TIKLA CEPTE

TÜRK HAVACILIĞINDA BİR BAŞARI HİKAYESİ HÜRJET AVRUPA SEMALARINDA

BAYRAKTAR TB-3 İLE ENTEGRE VURUŞ TAM İSABETLE SONUÇLANDI

TÜRKİYE BİLİŞİM SEKTÖRÜNÜN KATKISIYLA HİZMETLER İHRACATINDA YENİ REKORLARA ODAKLANDI

Dünyanın en iyi oyunlarında "Türkiye" imzası görülecek

Kripto varlıkların transfer işlemleriyle ilgili "limit" ve "zaman sınırı" düzenlemesi yapıldı

NİĞDE'DE BUGÜN VEFAT EDENLER!

NİĞDE’DE BUGÜN NÖBETÇİ ECZANELER

NİĞDELİ SPORCU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

NİĞDE AFAD’DAN SUDA MÜDAHALEYE TAM HAZIRLIK

NİĞDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDEN GAZZE’YE UMUT ELİ

NİĞDE’DE KÜLTÜREL İŞ BİRLİĞİ İÇİN ANLAMLI BULUŞMA

NİĞDELİ SPORCU ÖYKÜ ALTIN AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Trendyol Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Terörsüz Türkiye hedefimize giden yolda atılan önemli adımın hayırlara vesile olmasını diliyorum"

MEDAŞ’TAN NİĞDE'DE KESİNTİ UYARISI

NİĞDE’DE SESSİZCE BEKLEYEN HAYAT

SPOR BEDENİ DEĞİL, HAYATI ŞEKİLLENDİRİR

NİĞDE’DE ÇOCUKLARA YARATICI DRAMA KURSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Srebrenitsa'da sessiz kalan uluslararası toplum, Filistin'deki zulümleri de sadece seyrediyor"

NİĞDE EMNİYETİNDEN VATANDAŞA DOLANDIRICILIK UYARISI VE KAN BAĞIŞI DESTEĞİ

NİĞDE ÖĞRETMENLER PARKI İŞLETMECİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

NİĞDE'DE ÖZEL EĞİTİME AKADEMİK DESTEK YENİ BÖLÜM AÇILIYOR

PKK SİLAH BIRAKIYOR! 30 PKK'LI TERÖRİST SİLAHLARINI YAKTI

NİĞDEMİZİ GURURLANDIRDILAR

NİĞDE BELEDİYESPOR’DA 10 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

ALADAĞLAR’DAKİ EPIC TRAIL YARIŞMASINDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST SEVİYEDE

REKTÖR USLU’DAN 33. YIL VURGUSU “KÜRESEL BAŞARI, BİRLİK VE VİZYONLA GELDİ”

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ 33 YAŞINDA

ÇALIŞMA HAYATINDA YENİ DÜZENLEME!

ALADAĞLAR’DA ULUSLARARASI SPOR HEYECANI BAŞLADI

NİĞDE’DE 20 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN HÜKÜMLÜ YAKALANDI

BOLU KARTALKAYA'DAKİ GRAND KARTAL OTEL YANGINI DAVASINDA OTEL ÇALIŞANLARI SAVUNMA YAPTI

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI YİĞİT BULUT HAYATINI KAYBETTİ

PKK'NIN SİLAH BIRAKMA TÖRENİ ÖNCESİ İLK GÖRÜNTÜ! 30 ARAÇLIK KONVOYLA İLERLEDİLER

LGS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Yükleniyor