Tarih: 26.04.2024 13:27

"Minik Eller Büyük Hayaller" Projesi Niğde’de Tüm Hızıyla Sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başlatılan proje kapsamında, 'Minik Eller Büyük Hayaller' temalı etkinliklerde çocuklar eğlenirken öğreniyor. 22-26 Nisan haftasında gerçekleşen etkinliklerde akıl zekâ oyunları, sanat, çömlekçilik, resim, mutfak atölyesi, geleneksel sanatlar ve kültürel mirasın tanıtılması, fotoğraf sergisi ve spor faaliyetleri gibi birbirinden farklı etkinlikler düzenleniyor. 

 

 

"Minik Eller Büyük Hayaller" Projesi kapsamında Cumhuriyet İlkokulu 3-B sınıfı Öğretmeni ve öğrencileri Niğde Halk Eğitimi Merkezi’nde Bulunan atölyeleri tek tek gezerek kursiyerlerle birlikte atölyelerle tasarım yaptılar. 
Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri Halk Eğitim Merkezi’nde bulunan El sanatları atölyesinde diğer kursiyerlerle birlikte bileklik yaptılar. “Minik Eller Büyük Hayaller projesi kapsamından Niğde Halk Eğitim Merkezine ziyarete geldiklerini dile getiren Cumhuriyet İlkokulu 3’üncü sınıf Öğrencisi Buğlem Kığılı, öğretmenimiz ve sınıf arkadaşlarımızla birlikte Halk Eğitim Müdürlüğünün açmış olduğu kursları ziyaret ettik. Sınıf arkadaşlarımız ve kursiyer abla ve ağabeylerimizle birlikte El Sanatları atölyesinde bileklik yaptık. Kursiyer ağabeylerimiz ve ablalarımızla burada bileklik yaparak çok eğlendiğini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —