Tarih: 07.03.2023 15:42

Niğde OSB’de seçim heyecanı!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 11 Mart 2023 tarihinde genel kurul yapacağını kamuoyu ile paylaştı. 

Niğde’de sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere birlikler ve odalar olağan genel kurullarını büyük ölçüde tamamladı. Niğde sanayisinin lokomotifi olan Niğde Organize Sanayi Müdürlüğü 11 Mart 2023 tarihinde seçimli genel kurul yapacağını kamuoyu ile paylaştı. 

 

 

TEK LİSTE GELENEĞİ BOZULUYOR MU?

Niğde’de meslek odaları seçimleri genelde heyecanlı ve birden çok adaylı gerçekleşiyor. Ancak Niğde Ticaret Odası gibi Niğde Organize Sanayi Bölgesi genel kurullarında yapılan seçimlere genelde tek liste halinde gidilir ve sakince yapılır, ardından kısa bir basın açıklaması sonrası kutlamalarla son bulurdu. 

Niğde Organize Sanayi Bölgesinin 11 Mart 2023 tarihinde yapılacak olan genel kurulunda kendi yönetimi ile bir başka adayın daha talip olduğu kamuoyunda konuşuluyor. Mevcut yönetiminin karşısına yeni bir aday çıkması durumunda uzun yıllardır devam eden tek liste geleneğinin de bozulması bekleniyor. 

 

 

YENİ YÖNETİME BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Niğde OSB’de yapılacak genel kurulun ardından seçilecek yönetime ise büyük iş düşüyor. Gelişimde ivme kazanan Niğde sanayisinde gelişmenin devam etmesi ve Niğde sanayisinin daha da büyümesi için ufak tefek pürüzler ve ayrıntılar yüzünden sanayimizin gelişimi istenilen düzeyde ilerlemiyor. Yeni seçilecek yönetimin sanayinin önünde engel teşkil eden konuları bir an önce çözmesi ve Niğde Sanayisinin büyümesi için gerekli çabayı göstermesi gerekiyor. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —