Tarih: 04.05.2023 12:57

Niğde Sanal İstihdam Fuarı Başladı

Facebook Twitter Linked-in

İŞ-KUR tarafından 4-5 Mayıs 2023 tarihinde İç Anadolu Bölgesi sanal istihdam fuarı düzenlenecek. 

İŞ-KUR tarafınca 4-5 Mayıs 2023 tarihlerinde İç Anadolu Bölgesi (Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Kırşehir. Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Karaman) sanal istihdam fuarı düzenlenecek. 

İşverenleri ve iş arayanları çevrimiçi ortamda bir araya getirecek sanal istihdam fuarında iş arayan vatandaşlar, “sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr” adresi üzerinden firmalarımız hakkında bilgi alabilecek ve firma yetkilileri ile güvenli bir şekilde görüşme gerçekleştirebilecekler.

Ayrıca iş yerlerinin stantlarına dijital ortamda iş başvurusu yapabilecek, çevrimiçi seminerlere katılım sağlayabilecek, işyeri temsilcileri ile iletişim kurabilecek ve canlı görüşmeleri yapabilme imkanı bulacaklar. Sanal İstihdam Fuarı ile sunulan hizmetler tamamen ücretsiz olacak.  Açık iş ilanı bulunan işletmeler de bu sayede nitelikli işgücüne erişebilecek. 

Niğde Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ali Bingül, sanal istihdam fuarı ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Fiziki mekânlarda gerçekleştirdiğimiz istihdam fuarlarımız ve kariyer günlerimiz oluşturulan “Sanal Fuar” teknolojisi ile daha da ulaşılabilir hale gelmiştir. İş arayan vatandaşlarımız cep telefonu, bilgisayar veya tabletlerinden https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girip kullanıcı adı ve şifreleri ile fuara katılım sağlayabilecek, fuara katılım sağlayan firmalarımıza özgeçmiş (CV) bırakabilecek ve işyerleri temsilcilerimiz ile canlı görüşme gerçekleştirebilecektir. İlimizde aktif iş ilanı bulunan işletmelerimizin katılım sağladığı sanal istihdam fuarımıza tüm iş arayan vatandaşlarımızı katılımını bekliyoruz.” dedi.

04–05 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Sanal İstihdam Fuarı çevrimiçi ziyaret edilebilecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —