Tarih: 16.05.2023 13:02

Niğde’de Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kutlamaları Niğde’de başladı. 
Niğde’de 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri başladı. 15-21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Niğde Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürü İlker Ötgünlü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla sona erdi. 

 

 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR
15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler kapsamında dün Niğde Ömer Halisdemir Meydanında Gençlik Merkezi Sergisi açılacak ve Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi etkinliği yapılacak. 
Etkinlikler bugün Merkez Spor Salonunda yapılacak olan kros yarışması, Niğde Bucak Çayır Sahasında ayak tenisi turnuvası, 75. Yıl Spor Salonunda Badminton turnuvası, Kampüs Genç Ofiste satranç turnuvası yapılacak. 
18 Mayıs Perşembe (Yarın) günü ise Gençlik Haftası Kutlamaları Kampüs Genç Ofis ve Niğde’deki öğrenci yurtlarında gençlerle kitap okuma ve kitap kritiği etkinliği, masa tenisi turnuvası, dart turnuvası ve bilardo turnuvası yapılacak. 

 

 

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK
Niğde’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı da coşkuyla kutlanacak. 19 Mayıs Cuma günü düzenlenecek kutlama etkinlikleri Niğde Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak. 
Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek çelenk sunma programının ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Merkez Spor Salonunda saat 11.00’de Niğde Merkez Spor Kompleksinde düzenlenecek etkinliklerle devam edecek. Programda, jimnastik gösterisi, halk oyunları gösterisi, tekvando gösterisi, dövüş sporları gösterisi, geleneksel ve modern okçuluk gösterisi yapılacak. Program Niğde Güzel Sanatlar Lisesi tarafından verilecek konser ile son bulacak.  
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam saat 20.00’de düzenlenecek fener alayı ile son bulacak. 

 

 

TARİHİ YERLERE GEZİ DÜZENLENECEK
Niğde’de Gençlik Haftası kutlamaları hafta sonu da devam edecek. 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günlerinde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Cumartesi günü Merkez Spor Salonunda tenis turnuvası düzenlenecek. Daha sonra ise Niğde Kalesi, Roma Havuzu, Gümüşler Manastırı, Kemerhisar Su Kemerleri gibi tarihi yerlere gezi programı düzenlenecek. 
Niğde’de Gençlik Haftası kutlamaları 21 Mayıs Pazar günü düzenlenecek etkinliklerle sona erecek. Pazar günü Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde okçuluk turnuvası yapılacak. Gençlik Haftası Kutlamaları saat 20.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre Merkezi 1923 Salonda Niğde Gençlik Merkezlerinin yapacağı gençlik gösterisi ile son bulacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —