Tarih: 27.04.2023 14:26

Niğde’de siyasi partilerin stant yarışı

Facebook Twitter Linked-in

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerine 17 gün kala Şadırvan parkta siyasi partiler açtıkları stantlarda adeta birbirleriyle yarışa çıktı. 
Cadde üzerinde kaldırımdan yürüyen vatandaşlar parkın panayır alanına döndüğünü adım başı siyasi partilerin stantlarının yer aldığını ve parkların vatandaşların oturma yeri olduğunu siyasi partilerin stantlarının yeri olmadığını söyleyip dert yandılar. 
Partilerin milletvekili adayları il, ilçe, kasaba ve köylerde vatandaşlarla buluşup oy isterken, partiler de Şadırvan Parkta açtıkları stantlarla adeta köşe kapmaca oynuyor.  Şadırvan Parkta AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi stant açarak, vatandaşlara seçim çalışmaları konusunda bilgilendirmeler yapıyor. 

 


Şadırvan parkta açılan stantlarda kararsız seçmeni ikna etmeye çalışan siyasi parti temsilcileri bir yandan da Genel Başkanlarının seçim vaatlerini seçmen vatandaşlara anlatıyor. 
Açılan stantların yanı sıra posterlerde dikkat çekiyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan’ın posterleri alanda açılırken, hemen yanlarında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Millî Görüş’ün lideri Necmeddin Erbakan’ın posterleri yer alıyor.  Aynı zamanda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın posteri de Şadırvan Parkta yer alan isimler arasında bulunuyor. 

 


Açılan stantlarla birlikte Şadırvan Park, parti bayraklarıyla süslenmiş durumda. AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi’nin bayrakları alanı süslüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —