Tarih: 04.04.2023 20:44

Niğde'de uyuşturucuyla mücadele devam ediyor! 25 kişi gözaltına alındı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik şube ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olaylarla ilgili 25 kişi gözaltına alınırken. 4 kişi ise tutuklandı.
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik 15-31 Mart 2023 tarihleri arasında çeşitli operasyonlar yapıldı. Gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 25 şahıstan; 92,2 gram Metamfetamin maddesi, 87,58 gram Eroin maddesi, 16,07 gram Sentetik Kannobinoid maddesi, 3,66 Esrar maddesi, 3 adet Ecstacy maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 21 adet fişek ele geçirildi.
Şüpheli şahıslar hakkında TCK'nın 188. ve 191. Maddeleri gereğince gerekli işlemler yapıldı, 4 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan çeşitli suçlardan Hakkında yakalama emri bulunan 5 şüpheli şahıs daha yakalanarak Cezaevine teslim edildi. Niğde İl emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada uyuşturucu ile mücadelede kararlılık mesajı verilerek, “İlimiz genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamlı bir şekilde kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —