Tarih: 23.02.2023 11:54

Niğ­de­li gönüllü ber­ber­ler­den dep­rem­ze­de­le­re saç ba­kı­mı

Facebook Twitter Linked-in


Niğde Be­ra­ber­ler ve Ku­aför­ler Odası Baş­ka­nı Ahmet Sinan Bir­can'ın gö­nül­lü saç bakım çağ­rı­sı­na bir­çok ku­aför katkı sağ­la­dı.
Dep­rem böl­ge­le­rin­den ili­mi­ze gelen ve KYK yurt­la­rın­da mi­sa­fir et­ti­ği­miz dep­rem­zede­le­rin saç ba­kım­la­rı gö­nül­lü ku­aför­ler ta­ra­fın­dan üc­ret­siz ya­pı­lı­yor.

 


BİRCAN’DAN TE­ŞEK­KÜR
Niğde Ber­ber­ler ve Ku­aför­ler Odası Baş­ka­nı Ahmet Sinan Bir­can, gö­nül­lü ola­rak dep­rem­ze­de­le­re hiz­met veren ku­aför­le­re te­şek­kür ede­rek, “Dep­rem­ze­de­le­ri­mi­ze gö­nül­lü saç ba­kı­mı çağ­rı­mı­za ka­tı­lan ve katkı sağ­la­yan us­ta­la­rı­mı­za, kal­fa­la­rı­mı­za ve emeği geçin bütün iyi yü­rek­li mes­lek­taş­la­rı­ma son­suz te­şek­kür edi­yo­rum. Yap­tık­la­rı bu gü­zel­lik­le­rin ken­di­le­ri­ne ve aile­le­ri­ne sağ­lık ve be­re­ket ola­rak dön­sün in­şal­lah. Allah hep­sin­den razı olsun” dedi.

 


Bir­can, dep­rem­ze­de­le­rin saç ba­kı­mı­nı gö­nül­lü ola­rak yap­mak is­te­yen mes­lek­taş­la­rı­nın 05356957542 nu­ma­ra­lı te­le­fon­dan ile­ti­şim ku­ra­bi­le­cek­le­ri­ni söy­le­di.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —