Tarih: 15.05.2023 13:02

Proje ortaklarından Rektör Uslu’ya ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Erasmus projesinin paydaşları Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’yu ziyaret ettiler. 
“Erasmus+ KA210-YOU-Small-Scale Partnerships in Youth” kapsamında Macaristan koordinatörlüğünde, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Romanya ortaklığında kabul edilen ve ilk toplantısı NÖHÜ’DE gerçekleştirilen “Preparation for Creating Handbooks for Youth Workers on Inclusive Sports” adlı projemizin paydaşları Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundu. 
Ziyarette heyete Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Hülya Üründü de eşlik etti.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, uluslararası ikili iş birliklerini ve ortak çalışmaları oldukça önemsediklerini aktararak nazik ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkürlerini iletti.

Toplantıda Engelli Bireylerin Sosyal Katılımları Konuşuldu
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, engelli bireylerin spor yoluyla sosyal yaşama katılımlarının sağlanmasının hedeflendiği proje kapsamında katılımcı ülkeler ve Üniversitemizin akademik personeli konuyla ilgili deneyimlerini paylaşarak konu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —