Tarih: 01.06.2023 11:23

Üniversite tarım işçilerine yüzde 45 zam yaptı!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Tarım İş Sendikası arasında yapılan ek protokolle işçilere yüzde 45 oranında zam yapıldı. 
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Tarım-İş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile tarım işçilerini 1 Ocak 2023 tarihinde itibaren geçerli olmak üzere yüzde 45 oranında zam yapıldı. 

 

 

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ VE KIYMETLİDİR
İmzalanan protokol öncesi tarım işçileriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve üniversitenin yönetim kadrosu, bir süre işçilerle sohbet ederek taleplerin dinledi. 
Toplantıda açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu üniversite yönetimi için her personelin aynı derecede önemli ve kıymetli olduğunu belirterek, “Üniversite yönetimi olarak tüm işçilerimizin emeklerinin korunması ve kendilerine refah içinde bir yaşam sunabilmek adına maddi desteğin sağlanması hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün yapacağımız ek protokol de buna en açık örnekler arasında yer almaktadır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi için her personel aynı derecede önemli ve kıymetlidir” dedi. 

 

 

EK PROTOKOL İMZALANDI
Düzenlenen toplantının ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Kocapiçak, tarım işçilerini sevindiren protokolü imzaladılar. İmza törenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, protokolün herkes için hayırlı olmasını temenni etti. 
Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Receb Kocapiçak ise protokolün imzalanmasında büyük emekler veren ve işçilerden desteğini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti. (BASIN BÜLTENİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —