Tarih: 20.05.2023 14:50

Üniversiteden Niğde tarımı için önemli imza!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü arasında iş birliği protokolü imzalandı. 
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarımsal Araştırma Merkezi gelişmeye devam ediyor. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında eğitim, araştırma ve uygulama konularında iş birliği amacıyla protokol imzalandı. 

 


Protokole Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezi adına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Doğa Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü adına ise Enstitü Müdürü Dr. Abdullah Çil imza attı. Törene Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve NÖHÜ Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu da katıldılar. 
İmza töreninin akabinde açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, protokolün her iki taraf için de hayırlara vesile olmasını temenni ederek protokolde emeği geçenlere teşekkür etti. 
Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Abdullah Çil ise açıklamalarında iki değerli kurum arasında önemli bir protokol yapıldığını ifade ederek verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ve Üniversite yönetimine teşekkür etti.
Tören günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tarımsal Araştırma Merkezimiz Gelişmeye Devam ediyor. Üniversitemiz ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında eğitim, araştırma ve uygulama konularında iş birliği amacıyla protokol imzaladık. Protokolün her iki taraf için de hayırlara vesile olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —