Tarih: 26.04.2023 11:47

Vatandaş Mümin İnan’ı meclise gönderecek

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, seçim sürecini en verimli geçiren ve birçok yere ulaşan isim olarak siyaset arenasında öne çıkan izim olmaya devam ediyor. 
Her gittiği yerde kabul gören ve TBMM’de olması gerektiği belirtilen Mümin İnan, son ziyaret kapsamında Merhum Alparslan Türkeş’in kızı ve aynı zamanda Adana Milletvekili adayı olan Ayyüce Türkeş’in daveti üzerine ortak bir program düzenledi. Şehrimiz dışında çeşitli yerlerinde bulunan hemşerilerimiz ve şehirde yaşamaya devam eden yakınları ile sürekli irtibat halinde olan İnan hem kendisi için hem de Ayyüce Türkeş için önemli temaslarda bulundu. 
İYİ Parti Adayı İnan daha sonra, ayını gün içerisinde Ulukışla ilçesi Çiftehan, Çanaklı ve Hasangazi köylerini, ardından Niğde merkez Alay Beldesini, Kiledere Beldesi, Ağcaşar köylerini ziyaret etti. 
Tüm ziyaret bölgelerinde oldukça kalabalık ve geniş katılımlı karşılamalar ile karşılan İYİ Parti Niğde Milletvekili Mümin İnan halkın içinden halk ile olabilmeyi başarabilmiş ender siyasetçilerden biri olarak biliniyor. 
Yoğun mesai içerisinde 14 Mayıs günü Niğde’nin milletvekili olarak Niğdeli hemşerilerini temsil edeceğini, eskiden de olduğu gibi kapıların herkese eşit ve sonuna kadar açık olacağını ifade etti. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —