Tarih: 25.05.2023 19:48

Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden anlamlı kermes

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi geleneksel hale gelen kermes etkinliğini bu yılda devam ettirdi. 
Niğde Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen kermes etkinliğini bu yılda devam ettirdi. İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermes, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile sıcak bir birlikteliğe sahne oldu. Kermeste veliler ve öğrenciler tarafından hazırlanan yiyecek, tatlı ve el işi ürünlerin gelirleri ihtiyaç sahibi çocuklar için kullanılıyor. 

BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN SICAK HALİ
Yeşilgölcük’te bulanan diğer okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerinin de bu anlamlı etkinlik ile dayanışmanın sıcaklığına, huzuruna ve sevincine ortak olduklarını belirten Niğde Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Tayfun Eren, “Öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorunun olmayacağını gönüller fethetmenin tarifsiz sevincini, geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimizin hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı, istikbalin teminatı göz aydınlığı çocuklarımızın bir aile ortamında güçlü ve emin adımlarla ilerlediğini Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisemiz bir kez daha göstermiş oldu” dedi. 
Okul Müdürü Ahmet Tayfun Eren ayrıca geleneksel hale gelen ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen kermese katkı sunan öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —