YAYIN İLKELERİMİZ

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  internet ve teknolojinin doğru kullanılması, üst düzeyde faydalanılması amacıyla bilgilendirici ve eğitici yayınlar yapar. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  aksi sabit olaylarla ilgili haberi düzeltmeyi, gerekirse haber, fotoğraf ve görüntüyü yayından kaldırmayı taahhüt eder. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  okuyucularına görüşlerini kamuoyu ile paylaşma fırsatı sunar, farklı görüşleri ve konu ile ilgili tüm bakış açılarını yansıtır. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  bilginin evrenselliğine inanır ve toplumun gelişmesi için eğitici yayınlar yapar. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  iddia ve ithamlara karşı, taraflara cevap hakkını en hızlı ve doğru biçimde kullanma fırsatı sunar. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  haberin araştırılmasından sunumuna kadar her aşamasında önyargılardan arınmış, saplantısız bir yaklaşım sergiler. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  olayları tüm yönleriyle irdeleyip, kamuoyu algısının doğru şekilde oluşmasını sağlar. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  internet haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,  kendine duyulan güvenin ve sorumluluğunu üstlenir ve bu güveni korumak için çalışır. 

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi,, tüm kanunlara, yasalara ve yönetmeliklere uygun yayıncılık anlayışını benimseyerek, basın meslek ve ahlak ilkeleri gereğince yayın yapar.