www.hamlegazetesi.com İNTERNET HABER SİTESİ

www.hamlegazetesi.com İnternet Sitesi gelişen teknoloji ve dijital dünyada internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. 

İnternet Haber Sitemiz Basın İlan Kurumu'na 01.04.2023 taihinden itibaren tabi olmuş ve Basın İlan Kurumu'nun belirlediği yönetmelik çerçevesinde yayın hayatına devam etmektedir.

 

NELER YAPIYORUZ

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitesi üzerinden Güncel, Politika, Spor, Magazin, Kültür ve Sanat, Dış Haberler, Ekonomi ve diğer tüm kategorilerde güncel haber hizmeti sunmaktadır. 

Yayın yaptığı Niğde ili başta olmak üzere Türkiye’de ve Dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve kendi ekibimiz aracılığıyla takip ederek ön güvenilir ve en hızlı şekilde kullanıcılara sunuyoruz. Setimizde, kendi mahallenizden dünyanın en uzak köşesine kadar her yer ile ilgili haber okuyabilirsiniz. Ziyaretçilere, son 10 günün tüm haberleri içinde konuya göre arama yapma olanağı sunmaktayız. Foto Galeri ve Video Galeri bölümü ile renkli konuları ele alarak gündeme ışık tutuyoruz.  Sade ve kullanımı kolay ara yüzü ile gündemi sadece web sitesinden değil, sosyal medya kanalları ve mobil uygulamalar üzerinden internet kullanıcılarına ulaştırıyoruz. 

 

YASALARA YÜZDE YÜZ UYGUN

www.hamlegazetesi.com İnternet Haber Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan her türlü haber, resim, bilgi, metin; telif hakkı sahiplerinden izin alınmak suretiyle yayınlanmaktadır. www.hamlegazetesi.com İnternet  Basın Meslek İlke ve Ahlaklarına saygılıdır.