AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Özdemir, millet iradesinin tecelligâhı olan TBMM’nin açılışını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti.
“23 Nisan, milletimizin bağımsızlık kararlılığının simgesidir” diyen Özdemir, bu tarihi günün esareti kabul etmeyen Türk milletinin dünyaya verdiği en önemli mesajlardan biri olduğunu vurguladı. Atatürk’ün “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözünü hatırlatan Özdemir, bu günün çocuklara armağan edilmesinin gelecek nesillere duyulan güvenin en açık göstergesi olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuklar için yaptığı vurguyu hatırlatan Özdemir, “Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi en temel sorumluluğumuzdur” dedi. Daha adil, güçlü ve müreffeh bir Türkiye hedefiyle çocuklar için çalıştıklarını ifade etti.
Özdemir, 23 Nisan’ın yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada barışa ve kardeşliğe inanan çocuklar için bir umut olduğunu belirterek, çocukları medeniyetin taşıyıcıları ve geleceğin liderleri olarak gördüklerini söyledi. Çocukların özgür düşünen ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi için her türlü desteğin verileceğini vurguladı.
Mesajının sonunda Özdemir, “23 Nisan; geçmişi unutmadan geleceğe yürüyüşümüzün simgesidir” diyerek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmetle andı, milletin ve çocukların bayramını kutladı.
Muhabir
HATİCE ÜNLÜ
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
Çiftlik’te Jandarma Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Füze Olayı Sonrası Türkiye’den Açıklama: “Savaşın Tarafı Değiliz”
18 Milyon Öğrenci İçin Vakit Geldi!
Son Dakika! İran’dan Ateşlenen Balistik Mühimmat Etkisiz Hâle Getirildi
ŞAMPİYON BİZİZ DEDİLER!
BAKAN ÇİFTÇİ “TAVSİYEM” DİYE UYARDI!
Amonyum Nitrat Gübresi Yeniden Tarımda Kullanılabilecek
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Hayvancılık Eğitim Programları Başlıyor
Türkiye Stratejik Petrol Rezervlerinden 11,6 Milyon Varil Ham Petrolü Piyasaya Sunacak
WhatsApp’tan 13 Yaş Altı Kullanıcılar İçin Yeni Özellik
Şoförler Odası Başkanı Kızıltan’dan Bayram Trafiği Uyarısı
Milletvekili Uzkurt’tan Niğde’ye Müjde: Andaval Yükleme Merkezi Gümrükleme Merkezi Oluyor
İran’dan Ateşlenen Füze Havada İmha Edildi
EMEKLİYE ÖTV’SİZ ARAÇ!
NİĞDE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER
Niğde’de Şehit Kabirlerinde Duygu Dolu Ziyaret...
GÜRER: “SAVAŞ TARIMDA GİRDİ MALİYETLERİNİ PATLATTI, ÇİFTÇİ ÜRETİMDE ZORLANIYOR”
Niğde’de Bonzai Operasyonu: Sentetik Uyuşturucu ve Nakit Para Ele Geçirildi
KOMŞUDA SİREN SESLERİ YÜKSELİYOR
Tokat’ın Niksar İlçesinde 5.5 Büyüklüğünde Deprem
Bakan Bolat Niğde’de İş Dünyasıyla Buluştu
Ankara’da 4.1 Büyüklüğünde Deprem
Dolandırıcılık ve Hırsızlığa Karşı Halk Bilinçleniyor
Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı: Politika Faizi Sabit Bırakıldı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat Niğde’de
NİĞDE YAŞLANIYOR!
İncirlik Üssü Tartışmalarına MSB’den Net Açıklama
Bor’da Üreticilerle Buluşmalar Sürüyor: Karamahmutlu ve Kavuklu Köylerinde Eğitim ve Ziyaret
Ramazan Bayramı Öncesi Niğde’de Tatlı Siparişleri Başladı
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Cuma 8.8 ° / -1.4 ° Güneşli
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu







