Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım Fuarı, Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde 16 Üniversitenin Rektörlerinin ve temsilcilerinin katılımı ile başladı.
Yoğun ilgiyle takip edilen programa, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan katıldı.

AÜB FUARI YARINNİĞDE’DE
Tören sonrası açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde ve bölge illerdeki üniversite öğrencisi adaylarının geleceklerini inşa etmeleri adına düzenlenen bu fuarların oldukça önemli olduğunu ifade etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin bölgesel, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer alarak hem Üniversitemizin hem de Niğde ilinin tanıtılması noktasında değerli çalışmalar yürüttüğünü sözlerine ekleyen Rektör Uslu, Üniversitemiz himayesindeki AÜB Üniversite Tanıtım Fuarı'nın ise 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü (YARIN) saat 10.00’daki açılışla gerçekleşeceğini belirtti.

REKTÖR USLU'DAN NİĞDE'DEKİ FUARA DAVET
Niğde'deki fuara tüm aday öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin davetli olduğunu vurgulayan Rektör Uslu açıklamalarının sonunda stantlara ziyaretlerde bulunarak, fuarların tüm paydaşlar ve öğrenciler için hayırlara vesile olmasını temenni ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

AÜB BÜNYESİNDE 15 ÜNİVERSİTE VAR
Anadolu Üniversiteler Birliği bünyesinde toplam 15 üniversitenin bulunduğunu belirten AÜB Dönem Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kul, Anadolu Üniversiteler Birliği bünyesinde, Abdullah Gül Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi olmak üzere toplam 15 üniversitenin yer aldığını söyledi.
ÜNLÜLER UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA!
BOR’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: BİNLERCE ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “SAVAŞIN BEDELİNİ TÜM DÜNYA ÖDÜYOR”
NİĞDE’DE 40 KİŞİLİK TYP ALIMI YAPILACAK
NİĞDE PAZARINDA ZAM ŞAMPİYONU BİBER OLDU
NİĞDE’DE TEHLİKELİ KOVALAMACA: PLAKAYI ELİYLE KAPATTI, TARLADA YAKALANDI
NİĞDE’DE ÇALINTI ARAÇ ALARMI: PETROL İSTASYONUNDA ORTAYA ÇIKTI
ELEKTRİĞE BU HAFTA İÇİ ZAM BEKLENİYOR
SUUDİ ARABİSTAN’DAN UMRECİLERE ÜLKEYİ TERK EDİN!
BOR’DA ÇİFTÇİYE SAHADA EĞİTİM: ÜRETİCİYLE BİREBİR BULUŞMA
DEFNE, ÇAM BALI VE KEKİKTE DÜNYA BİRİNCİSİYİZ
MSB duyurdu: Kazada 1 asker şehit oldu!
NAKLİYECİLER KONTAK MI KAPATIYOR?
NİĞDE ESNAFINA FİNANSMAN DESTEĞİ: NESOB İLE TEB ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
3 LİG 2. GRUP’TA PLAY-OFF İÇİN KRİTİK MAÇLAR
NİĞDE’DE 1 HAFTADA 276 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI
OKULLARDA SANAL KUMARA KARŞI DERS!
Gürer: “Borç Yapılandırmasında İşler Bozuk”
Uzkurt’tan Niğde’ye taşkın koruma yatırımı müjdesi
Niğde’de bugün vefat edenler!
LGS başvuruları başladı: Son tarih 10 Nisan
Niğde–Bor Arası Halk Otobüsü Fiyatlarına Zam!
Niğde’nin gururu para taekwondocular milli takım yolunda
Ünlü yapımcı 16. kattan düşerek hayatını kaybetti
Altın piyasasında makas rekoru: Satışlar durma noktasına geldi
Niğdeli sporcu Türkiye Open’da milli formayla mücadele edecek
Dün gece uyuyamadınız mı?
Aladağlar’da Yaban Hayatı Büyüledi
Sazlıca’nın Genç Süvarisi: Halil Vural’ın At Sevgisi Yaşam Tarzına Dönüştü
Niğde’de Bayramda Doğaya Destek!
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Çarşamba 8.7 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli








