Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım Fuarı, Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde 16 Üniversitenin Rektörlerinin ve temsilcilerinin katılımı ile başladı.
Yoğun ilgiyle takip edilen programa, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan katıldı.

AÜB FUARI YARINNİĞDE’DE
Tören sonrası açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde ve bölge illerdeki üniversite öğrencisi adaylarının geleceklerini inşa etmeleri adına düzenlenen bu fuarların oldukça önemli olduğunu ifade etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin bölgesel, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer alarak hem Üniversitemizin hem de Niğde ilinin tanıtılması noktasında değerli çalışmalar yürüttüğünü sözlerine ekleyen Rektör Uslu, Üniversitemiz himayesindeki AÜB Üniversite Tanıtım Fuarı'nın ise 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü (YARIN) saat 10.00’daki açılışla gerçekleşeceğini belirtti.

REKTÖR USLU'DAN NİĞDE'DEKİ FUARA DAVET
Niğde'deki fuara tüm aday öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin davetli olduğunu vurgulayan Rektör Uslu açıklamalarının sonunda stantlara ziyaretlerde bulunarak, fuarların tüm paydaşlar ve öğrenciler için hayırlara vesile olmasını temenni ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

AÜB BÜNYESİNDE 15 ÜNİVERSİTE VAR
Anadolu Üniversiteler Birliği bünyesinde toplam 15 üniversitenin bulunduğunu belirten AÜB Dönem Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kul, Anadolu Üniversiteler Birliği bünyesinde, Abdullah Gül Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi olmak üzere toplam 15 üniversitenin yer aldığını söyledi.
Niğde Belediyespor’dan Kritik Galibiyet
Sürekli İBAN Değişti Yakalandı
Kurtulmuş’tan Mescid-i Aksa Tepkisi
ŞEN’DEN NİĞDE’DEKİ TRAFİK CEZALARINA TEPKİ
Tamirden Önce “Arıza Tespit Ücreti” Dönemi Başladı
Bunu da gördük!
Niğde’de “Birlikte Üretiyoruz” Etkinliği: Özel Gereksinimli Bireyler Bilim ve Üretimle Buluştu
Niğde Bugün Yağmurlu: Sürücülere Dikkat Uyarısı
Niğde’de 6 Milyon TL’lik “Yeni Nesil KOP Keşif Merkezi” Projesi Kabul Edildi
Gürer: “Yoksulluk doğalgaza eriştirmiyor”
TÜRK K2 KAMİKAZE İHA SAHADA!
Niğde'de yaklaşık 6 bin öğrencinin spor yeteneği keşfediliyor
YÜZYILIN GOLÜNÜ ATTI FÜZE ARDA!
Niğde’de Gurur Veren Başarı: Doç. Dr. Zafer Elbasan “Yılın Doktoru” Seçildi
Niğde’de Mali Müşavir Bayram Erken’in Acı Günü
Niğde’de Baharın Habercisi Kardelenler Açtı
Gümüşler Kavşağı’nda Trafik Kazası: 1’i Çocuk 2 Kişi Yaralandı
KULÜP DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU!
KANLI İNTİHAR MEKTUBUNDAN SONRA GERÇEKLER!
Gastro Niğde Derneği Üyeleri İftarda Buluştu
İlber Ortaylı, Fatih Camii Haziresi’ne defnedilecek
Niğde Belediyespor–Suvermez Kapadokya Maçının Biletleri Satışa Çıktı
Niğde’de Üreticiye 15 Angus Irkı Gebe Düve Desteği
Çiftlikli Öğrenciler Atletizmde Zirvede
NİĞDE BELEDİYESPOR 3 PUAN HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
Niğde Fen Lisesi Dünya Sahnesinde Finalist Oldu
TİCARİ TAKSİ İLE TIR ÇARPIŞTI!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Savaş Tertiplerine Karşı Dikkatliyiz” Mesajı
Niğdeli Sağlık Kahramanları Gününüz Kutlu Olsun!
Niğde’de Ara Tatil Başladı: Öğrencilere Dinlenin ve Yenilenin Çağrısı
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 8.1 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 11.6 ° / -0.1 ° Güneşli







