Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Yücel, fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜLKEMİZİN SAĞLIK SİSTEMİNE GÜÇ KATACAĞINA İNANIYORUM”
Törende açış konuşması yapan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 71 öğrencinin önlüklerini giyeceklerini belirterek “Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra sağlıklı beslenme ve yaşam anlayışından hareketle ve meslek etiğine bağlı olarak ülkemizin sağlık sistemine güç katacağına inanıyorum.” dedi.

Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 18 bin metrekare alanda yeni binasının projesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Rektör Uslu, öğrencilerin ailelerine de seslenerek şunları ifade etti: “Öğrencilerimizin kıymetli aileleri; evlatlarınız Anadolu’nun Yükseköğretim ve Bilimde Parlayan Yıldızı bir yükseköğretim kurumunda eğitim görüyorlar. Allah’ın izniyle her biri eğitimlerini başarıyla tamamladıktan sonra ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak, başta sizler olmak üzere bizleri ve Üniversitemizi gururlandıracaklar. Her birisine ayrı ayrı başarı diliyor, bu heyecana ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum.”

"MESLEĞİNİZDE DÜRÜSTLÜK, SAYGI VE ADALET GİBİ DEĞERLERE RİAYET ETMELİSİNİZ"
Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Yücel konuşmasında öğrencilere “Mesleğinizin temelinde bilim ve bilgi yatmaktadır. Mesleğinizde dürüstlük, saygı ve adalet gibi değerlere riayet etmelisiniz.” diyerek seslendi. Önlük giyen öğrenciler başarı temennisinde bulunan Yücel, TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B kapsamında proje desteği alan Fakülte öğrencilerinin adlarını söyleyerek her birini tebrik etti.

Bor Sağlık Bilimleri Fakültesinde tüm bölümleri aktif edilmesi ve yeni bölümlerin açılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü de ifade eden Yücel, konuşmasında ayrıca desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkürlerini iletti.

Tören, öğrencilerin önlük giymesinin ardından yemin töreni, belge takdimi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
Çiftlik’te Jandarma Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Füze Olayı Sonrası Türkiye’den Açıklama: “Savaşın Tarafı Değiliz”
18 Milyon Öğrenci İçin Vakit Geldi!
Son Dakika! İran’dan Ateşlenen Balistik Mühimmat Etkisiz Hâle Getirildi
ŞAMPİYON BİZİZ DEDİLER!
BAKAN ÇİFTÇİ “TAVSİYEM” DİYE UYARDI!
Amonyum Nitrat Gübresi Yeniden Tarımda Kullanılabilecek
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Hayvancılık Eğitim Programları Başlıyor
Türkiye Stratejik Petrol Rezervlerinden 11,6 Milyon Varil Ham Petrolü Piyasaya Sunacak
WhatsApp’tan 13 Yaş Altı Kullanıcılar İçin Yeni Özellik
Şoförler Odası Başkanı Kızıltan’dan Bayram Trafiği Uyarısı
Milletvekili Uzkurt’tan Niğde’ye Müjde: Andaval Yükleme Merkezi Gümrükleme Merkezi Oluyor
İran’dan Ateşlenen Füze Havada İmha Edildi
EMEKLİYE ÖTV’SİZ ARAÇ!
NİĞDE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER
Niğde’de Şehit Kabirlerinde Duygu Dolu Ziyaret...
GÜRER: “SAVAŞ TARIMDA GİRDİ MALİYETLERİNİ PATLATTI, ÇİFTÇİ ÜRETİMDE ZORLANIYOR”
Niğde’de Bonzai Operasyonu: Sentetik Uyuşturucu ve Nakit Para Ele Geçirildi
KOMŞUDA SİREN SESLERİ YÜKSELİYOR
Tokat’ın Niksar İlçesinde 5.5 Büyüklüğünde Deprem
Bakan Bolat Niğde’de İş Dünyasıyla Buluştu
Ankara’da 4.1 Büyüklüğünde Deprem
Dolandırıcılık ve Hırsızlığa Karşı Halk Bilinçleniyor
Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı: Politika Faizi Sabit Bırakıldı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat Niğde’de
NİĞDE YAŞLANIYOR!
İncirlik Üssü Tartışmalarına MSB’den Net Açıklama
Bor’da Üreticilerle Buluşmalar Sürüyor: Karamahmutlu ve Kavuklu Köylerinde Eğitim ve Ziyaret
Ramazan Bayramı Öncesi Niğde’de Tatlı Siparişleri Başladı
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Cuma 8.8 ° / -1.4 ° Güneşli
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu







