Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim alan 130 öğrenci için beyaz önlük giyme töreni düzenlendi.
Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, öğrencilerin vicdani temizliğin simgesi beyaz önlükleriyle çok iyi hekim olacaklarını söyledi.
Tıp Fakültesinin 2017'de öğrenci alarak eğitim öğretime başladığını aktaran Uslu, geçen yıl ikinci dönem mezunlarını verdiğini hatırlattı.

Fakültede 700'e yakın öğrenci ve 100'ü aşkın öğretim elemanı bulunduğunu vurgulayan Uslu, "Ülkemizin sağlık sisteminin güçlü ve önemli bir parçası olan fakültemiz sürekli gelişmekte. Biz de üniversite yönetimi olarak fakültemizin sürekli gelişmesi ve büyümesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu dönem fakültemize yeni katılan 130 öğrencimize önlüklerini giydireceğiz. Önlük giyecek her öğrencimizi ayrı ayrı kutluyor, kıymetli ailelerini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alp Özgür Akdemir de beyaz önlük giymenin ayrıcalık olduğunu söyledi.

Tıp alanında donanımlı hocalar olduğunu belirten Akdemir, "Tıp eğitimi usta çırak ilişkisidir, sizler daimi istekli olmanız halinde hocalarınızdan her zaman faydalanabileceksiniz." dedi.
Konuşmaların ardından 130 öğrenciye beyaz önlük giydirilen törene, Vali Yardımcısı Abdüssamed Yiğit, Belediye Başkan Vekili Bilal Vural, İl Sağlık Müdürü Doğan Bahadır İnan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan, öğrenciler ve veliler katıldı.

Muhabir
ANADOLU AJANSI
Gıdada yanıltıcı ifadeye sıkı denetim: “%100 doğal” ve “ev yapımı” ifadelerine yasak
Yaşlılara Saygı Haftası’nda huzurevine anlamlı ziyaret
ATA TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞUYOR
BABASINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ BURSA'DA YAKALANDI!
İşsizlik yüzde 8,3’e geriledi
TÜRKİYE TL SAVUNMASI İÇİN 135 MİLYAR DOLARLIK ALTIN KULLANACAK!
Türkiye ile İngiltere arasında Eurofighter için kritik mutabakat!
Niğde'de binlerce fidan toprakla buluşturuldu!
Niğde’de hentbol heyecanı başladı
Enflasyon beklentileri yükseldi
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN NİĞDE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI SEÇİLEN LÜTFİ DEMİRSOY’A TEBRİK ZİYARETİ
OTOMOBİLE BIÇAK GİBİ SAPLANDI!
HİZMET SEKTÖRÜNDE GÜVEN AZALDI
MEHMET ÂKİF ERSOY’UN TORUNU SELMA ERSOY ARGON BUGÜN NİĞDE’DE
Niğde’de 120 hemşire adayı üniforma giydi
GÜRER: “ÇALIŞARAK YOKSULLAŞILIYOR”
NİĞDE’DE POMPADA SON DURUM!
ÜNLÜLER UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA!
BOR’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: BİNLERCE ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “SAVAŞIN BEDELİNİ TÜM DÜNYA ÖDÜYOR”
NİĞDE’DE 40 KİŞİLİK TYP ALIMI YAPILACAK
NİĞDE PAZARINDA ZAM ŞAMPİYONU BİBER OLDU
NİĞDE’DE TEHLİKELİ KOVALAMACA: PLAKAYI ELİYLE KAPATTI, TARLADA YAKALANDI
NİĞDE’DE ÇALINTI ARAÇ ALARMI: PETROL İSTASYONUNDA ORTAYA ÇIKTI
ELEKTRİĞE BU HAFTA İÇİ ZAM BEKLENİYOR
SUUDİ ARABİSTAN’DAN UMRECİLERE ÜLKEYİ TERK EDİN!
BOR’DA ÇİFTÇİYE SAHADA EĞİTİM: ÜRETİCİYLE BİREBİR BULUŞMA
DEFNE, ÇAM BALI VE KEKİKTE DÜNYA BİRİNCİSİYİZ
MSB duyurdu: Kazada 1 asker şehit oldu!
NAKLİYECİLER KONTAK MI KAPATIYOR?
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
- Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı








