Niğde Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yürütülen 'Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında Şehit Mehmet Dildari İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
Gençlik Merkezince yürütülen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında, gençlik liderleri ve gönüllüleri, Şehit Mehmet Dildari İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
Şehit Mehmet Dildari İlkokulunu ziyaret eden gençlik liderleri ile gönüllü gençler, İlkokulda eğitim-öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Yürütülen proje kapsamında, okul bahçesin gönüllü gençler tarafından öğrencilere boyama, ebru sanatı gibi birçok oyun oynayan öğrencileri keyifli bir gün geçirerek, gönüllerince eğlendi.
KÖY KÖY GEZMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Gerçekleştirilen ziyaret faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi'nin gençlik liderleri ile gönüllü gençleri, “Gençlik Merkezi olarak 'Merkezimiz Her Yerde' projesi ile il genelindeki okullarımızda okuyan öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz.
Proje kapsamında bu seferki durağımız Şehit Mehmet Dildari İlkokulu oldu. İlkokulun bahçesine kurduğumuz sanatsal, sportif stantlarla hem öğrencilerimizi bilgilendirdik. Hem de onlara keyifli dakikalar yaşattık. Bundan sonrada diğer okullarımızı ziyaret edip, öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Gençlik Merkezi heyeti olarak, okulda eğitim-öğretim gören öğrencilere masa tenisi, mini golf, voleybol gibi sportif oyunlar hazırlayarak, oyunlar oynadık.
Öğrencilerimiz hem oyun oynadılar hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular. 'Merkezimiz Her Yerde' projesindeki amaç; gençler arasında sosyal farkındalık oluşturarak sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturmak, sorumluluk duygularını geliştirmek ve topluma daha duyarlı bireyler kazandırmak, kırsalda yaşayan ve köy okulunda okuyan gençlere gençlik liderlerimizin aracılığıyla vizyon kazandırmak, gençlere çevre bilinci kazandırmak, gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak ve bununla birlikte gönüllü gençlerimizin ve öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmaktır” diye konuştular.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “SAVAŞIN BEDELİNİ TÜM DÜNYA ÖDÜYOR”
NİĞDE’DE 40 KİŞİLİK TYP ALIMI YAPILACAK
NİĞDE PAZARINDA ZAM ŞAMPİYONU BİBER OLDU
NİĞDE’DE TEHLİKELİ KOVALAMACA: PLAKAYI ELİYLE KAPATTI, TARLADA YAKALANDI
NİĞDE’DE ÇALINTI ARAÇ ALARMI: PETROL İSTASYONUNDA ORTAYA ÇIKTI
ELEKTRİĞE BU HAFTA İÇİ ZAM BEKLENİYOR
SUUDİ ARABİSTAN’DAN UMRECİLERE ÜLKEYİ TERK EDİN!
BOR’DA ÇİFTÇİYE SAHADA EĞİTİM: ÜRETİCİYLE BİREBİR BULUŞMA
DEFNE, ÇAM BALI VE KEKİKTE DÜNYA BİRİNCİSİYİZ
MSB duyurdu: Kazada 1 asker şehit oldu!
NAKLİYECİLER KONTAK MI KAPATIYOR?
NİĞDE ESNAFINA FİNANSMAN DESTEĞİ: NESOB İLE TEB ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
3 LİG 2. GRUP’TA PLAY-OFF İÇİN KRİTİK MAÇLAR
NİĞDE’DE 1 HAFTADA 276 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI
OKULLARDA SANAL KUMARA KARŞI DERS!
Gürer: “Borç Yapılandırmasında İşler Bozuk”
Uzkurt’tan Niğde’ye taşkın koruma yatırımı müjdesi
Niğde’de bugün vefat edenler!
LGS başvuruları başladı: Son tarih 10 Nisan
Niğde–Bor Arası Halk Otobüsü Fiyatlarına Zam!
Niğde’nin gururu para taekwondocular milli takım yolunda
Ünlü yapımcı 16. kattan düşerek hayatını kaybetti
Altın piyasasında makas rekoru: Satışlar durma noktasına geldi
Niğdeli sporcu Türkiye Open’da milli formayla mücadele edecek
Dün gece uyuyamadınız mı?
Aladağlar’da Yaban Hayatı Büyüledi
Sazlıca’nın Genç Süvarisi: Halil Vural’ın At Sevgisi Yaşam Tarzına Dönüştü
Niğde’de Bayramda Doğaya Destek!
Dipsiz Kanyon Baharla Birlikte Canlandı!
Niğde’de Çiçekler Açtı
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Çarşamba 8.7 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı








