Hatay'da saat 11.36'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Adana'da da hissedildi.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 11 ilimizi yerle bir edip, 55 binden fazla canımızı yitirmemize yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yeni depremler ve artçı sarsıntılar devam ediyor.
AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Depremde, ilk belirlemelere göre, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı kaydedildi. Depremin, Hatay genelinde ve Adana’nın da bazı ilçelerinden hissedildiği bildirildi.
Korkutan depremin ardından AFAD'dan yapılan açıklamada "Hatay ilimiz Kırıkhan ilçesinde saat 11:36'da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki artçı #deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." ifadeleri kullanıldı.
3 AYDA 33 BİN 77 DEPREM!
6 Şubat günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Elbistan ilçesinde meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki deprem 11 ilde 13.5 milyon vatandaşı doğrudan etkiledi. Deprem felaketi sonrası çok sayıda artçı depremler yaşanırken İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bu depremlerin sayısı hakkında bilgi verdi.
AFAD, 6 Şubat– 6 Mayıs tarihleri arasında 33 bin 077 depremin meydana geldiğini açıkladı.
AFAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre 6 Şubat – 6 Mayıs tarihleri arasında 33 bin 77 deprem meydana geldi.
AFAD’ın paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık (Mw 7.7) ve Elbistan (Mw 7.6) depremlerinden sonra 6 Şubat-6 Mayıs tarihleri arasında 33 bin 077 deprem meydana gelmiştir. Ülkemiz ve yakın çevresindeki deprem aktivitesi AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından 7 gün 24 saat izlenmektedir.”
KANDİLLİ DEPREM LİSTESİ
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi için tıklayınız...
AFAD'DAN SON DEPREMLER
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Türkiye'deki son depremleri listelediği siteye de aşağından ulaşabilirsiniz.
Uzkurt’tan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşliğimiz Daim Olsun”
KIRGINLIKLARIN YERİNİ KUCAKLAŞMAYA BIRAKALIM!
Rektör Uslu’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşlik Duygularımız Pekişsin”
Çiftehan’da Sel Uyarısı: Muhtarlıktan Vatandaşlara Hayati Çağrı
Çamardı’da Bayram Öncesi Sıkı Denetim: Kaymakam Bektaş Kontrol Noktasında!
Türkiye’nin Önünü Kesmeye Müsaade Etmeyiz
İNFİAL YARATAN OLAY BODRUM'DA YAŞANDI!
Güvenilir Gıda Mobil Uygulaması Kullanıma Sunuldu
Sanayide Çalışan Çocuklara Bayramlık Kıyafet Desteği
Ekran Süresi Çocuklarda Konuşma Gecikmesini Artırıyor
Motorine Bir Zam Daha: Bu Gece 5,73 TL Artış Bekleniyor
Tüm vatandaşlar davet edildi
“Dayanışma ve kardeşlik duyguları büyüyerek devam etmeli”
Birlik ve dayanışmamızı güçlendirelim!
Araçta tercih değişti!
Niğde’de Çilek Üretimi Yaygınlaşıyor: 5 Dekarlık Bahçeler Kurulacak
Dünyanın en büyük doğalgaz tesisi vuruldu
Sürücüler Dikkat: Denetim Noktaları Artık Önceden Görülebilecek
Çardaklı Gençlerden 18 Mart’a Yakışan Hareket
BAYRAMDA NİĞDE’DE 3429 PERSONEL GÖREV ALACAK!
18 Mektupla Şehitlere Vefa
Niğde’de Şehitler İçin Anlamlı Tören
Niğde-Ankara Otoyolunda Korkutan Kaza
Niğde’de Gıda Denetimleri Artırıldı
Niğde Emniyeti’nden narkotik bilgilendirme atağı
Niğde Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor, hedef play-off hattı
Niğde’de narkotik operasyonu: 4 tutuklama
Memura bayram ikramiyesi çağrısı!
BU DESTEĞE İHTİYACINIZ VARSA NİĞDE’DE ÜCRETSİZ!
Niğde’de Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlenecek
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Perşembe 10 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 9.6 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı








