Niğde Belediyesi’nden asfalt ve parke rekoru!
2022 yılında Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm zamanların rekorunu kırarak 146.000 metre kare parke ve 52.000 mtül bordür döşedi. Niğde Belediyesi, son yıllarda yapmış olduğu yatırımlarla şehrin yol ve kaldırımlar
GENEL
Tarih: 19.01.2023 11:11
Güncelleme: 19.01.2023 11:21
Niğde Belediyesi’nden asfalt ve parke rekoru!
Hamle Gazetesini Google News te Takip Et

2022 yılında Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm zamanların rekorunu kırarak 146.000 metre kare parke ve 52.000 mtül bordür döşedi. Niğde Belediyesi, son yıllarda yapmış olduğu yatırımlarla şehrin yol ve kaldırımlarını Avrupa kentlerinin düzeyine getirdi.

2022 yılında il genelinde 37.416 ton atılırken Amas Mevkiinde ise 11.300 ton asfalt atılarak bu yıl içinde 50 bin ton sıcak asfalt atılmış oldu. Belediyenin 2019-2022 yılları arasında yaptığı asfalt, parke taş ve tretuvar yatırımları sayesinde Niğde altyapı bakımından Avrupa kentlerinden farksız bir görünüm kazandı. Yol ve kaldırımların onarım ve bakımı aralıksız olarak sürdürülürken, şehrin birçok noktasında asfalt ve yol çalışması yapıldı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “şehrimizin tarihinde bu yıl döşediğimiz parkelerle yeni bir rekora imza attık, buradan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, inşallah şehrimizi en güzel yerlere getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

 

YENİ YOLLAR VE KAVŞAKLAR 

Niğde Belediyesi tarafından büyüyen şehrin ihtiyaçları gözetilerek yeni yollar ve yeni kavşaklar açıldı.  “Göreve geldiğimizden bu zamana kadar yepyeni yollar ve kavşaklarla şehrimizin dört yanını en güzel şekilde imar ediyoruz “diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “yeni yollar ve kavşaklarla şehrimizin dört yanında ulaşımı rahatlatacak projelerimizi uyguluyoruz. “dedi.

 

 

35 METRELİK YOL

Bor yoluna alternatif olacak ve hafif raylı sistemin alt yapısını oluşturacak olan 35 metrelik yol çalışmasının devam ettiğini ifade eden Başkan Özdemir; “hem yeni kavşaklarla hem yeni yollarla hem de üst ve altgeçitlerimizle şehrimizi en güzel şekilde donatmaya devam ediyoruz” dedi. 

 

 

18 METRELİK YENİ YOL 

Niğde Belediyesi, DİTAŞ üst geçidi ile Patates Araştırma Enstitüsü’nün arkasındaki yola alternatif 18 metrelik yeni bir yolu şehrin hizmetine sunarken aynı zamanda eski yolun asfaltını da yenileyerek burada çevre ve kaldırım düzenlemesi yaptı. 

Altyapı ve üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Niğde Belediyesi, gelişen dönüşen ve büyüyen şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yeni yollar açmaya ve mevcut yolların trafik yükünü azaltmaya çalışırken diğer taraftan da eski yolları yenileyerek buraların çevre düzenlemesini yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Niğde’nin önemli bağlantı noktalarından birisi olan Ditaş üst geçidi ile Efendibey Mahallesi’ni birbirine bağlayan yola paralel yeni bir yolu hizmete kazandırdı. Eski yolun ise asfaltını ve kaldırımlarını yenileyerek bu bölgenin uzun vadede yol problemini çözmüş oldu. 

 

 

ÜST GEÇİTLER VE ALTERNATİF YOLLAR

Göreve geldiklerinden bu zamana kadar şehrin birçok noktasına yeni yollar ve üstgeçitleri kazandırdıklarını söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şehrimizde uzun yıllardır gündeme getirilen ve bir türlü yapımları gerçekleştirilmeyen tren yolu üst geçitlerini inşa ettik. Bir alt geçit ve üç üst geçit projeleriyle şehrimizin kanayan yarası olan ve her yıl birçok vatandaşımızın ölümüne sebep olan demir yolu geçiş sorununu çözüme kavuşturduk. Niğde’nin önemli akslarından birisi olan Eski Kayseri Yolu ile Niğde Evleri’ni ve Efendibey Mahallesi’ni birbirine bağlayan Ditaş Kavşağı tren yolu üst geçidinin ardından, Devlet Bahçeli Çevre Yolu tren yolu üstgeçidini açtık. Sonrasında İl Özel İdaresi önü ile Şehirler Arası Otobüs Terminaline giden yolu kapsayan, demiryolu üst geçidi ile trafik yoğunluğunu azaltıp güvenliği artıracak olan Özel İdare Kavşağı Üst geçidini de hizmete soktuk. Yeni Sanayi Sitesi, Mobilyacılar Kooperatifi, Gıda Toptancıları, Kamyon Garajı ve Yeni Sanayi Sitesi ile Ata Sanayi Sitesini alt geçitle birbirine bağlayan ve Ata Sanayi ile Yeni Sanayi Sitesi arasındaki trafik akışını düzenleyen alt geçit çalışmasını yaptık, amacımız kalıcı eserler bırakmaktır “ifadelerini kullandı. 

 

 

EKİPLERİMİZ KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR 

Ekiplerin gittikleri noktalarda koordineli çalıştıklarını söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “bizim için senkronize olmak birlikte hareket etmek olmazsa olmazlarımızdandır. Arkadaşlarımız bir noktaya girdikleri zaman bütüncül bir şekilde meseleyi ele alıyorlar. Evet, ekiplerimiz çoğu noktada altyapı ve üstyapı hizmetlerini uzun yıllar boyunca hizmet verecek şekilde yenilediler ve yenilemeye devam ediyorlar.” dedi. 

 

 

NİĞDE’DE LİSE ÖĞRENCİLERİNE POLİSLİK MESLEĞİ ANLATILDI

NİĞDE’DE ÖĞRENCİLERE TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

YANGIN SONRASI AMELİYATHANELER YENİ ALANLARINA TAŞINDI

NÖHÜ’DE “YEŞİL YAKALILAR İLE SÖYLEŞİLER” PROGRAMI DÜZENLENİYOR

Gürer: “Süt Desteği 1 TL’den 20 Kuruşa Düştü: Üretici Destek Beklerken Köstek Görüyor”

SIPRI'nın ilk 100 savunma sanayisi şirketi listesinde 5 Türk firması yer aldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu mücadelesi yarın başlayacak

MHP HEYETİNDEN ÇAMARDI’YA ZİYARET

TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ NİĞDE’DE KUTLANDI

Niğde’de 3 Kişiyi Isıran Pitbull Kırması Köpek Barınağa Alındı

GENÇLERİN YOĞUN İLGİSİ FUARA DAMGA VURDU

NİĞDE’DE KAÇAK MAKARON VE FİŞEK OPERASYONU

NİĞDE’DE 3 LİSE ÖĞRENCİSİ TAVUK DÖNERDEN SONRA HASTANELİK OLDU!

NİĞDE VE BOR’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 3’Ü TUTUKLANDI

Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinde 404. randevu

229 KM HIZLA ÇARPAN SÜRÜCÜYE 25 YIL HAPİS İSTEMİ

Bakan Bayraktar, Karadeniz'de görev yapacak 6. sondaj gemisinin çarşamba günü Mersin'de olacağını bildirdi

“HIV dünyada azalırken Türkiye’de artıyor”

MEDAŞ KIŞA HAZIR

Ticaret Bakanı Bolat'ın Mısır ziyareti ticarette yeni işbirliklerinin anahtarı olacak

NİĞDE’DE LİSE ÖĞRENCİLERİNE POLİSLİK MESLEĞİ ANLATILDI

NİĞDE’DE ÖĞRENCİLERE TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

YANGIN SONRASI AMELİYATHANELER YENİ ALANLARINA TAŞINDI

NÖHÜ’DE “YEŞİL YAKALILAR İLE SÖYLEŞİLER” PROGRAMI DÜZENLENİYOR

Gürer: “Süt Desteği 1 TL’den 20 Kuruşa Düştü: Üretici Destek Beklerken Köstek Görüyor”

SIPRI'nın ilk 100 savunma sanayisi şirketi listesinde 5 Türk firması yer aldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu mücadelesi yarın başlayacak

MHP HEYETİNDEN ÇAMARDI’YA ZİYARET

TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ NİĞDE’DE KUTLANDI

Niğde’de 3 Kişiyi Isıran Pitbull Kırması Köpek Barınağa Alındı

GENÇLERİN YOĞUN İLGİSİ FUARA DAMGA VURDU

NİĞDE’DE KAÇAK MAKARON VE FİŞEK OPERASYONU

NİĞDE’DE 3 LİSE ÖĞRENCİSİ TAVUK DÖNERDEN SONRA HASTANELİK OLDU!

NİĞDE VE BOR’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 3’Ü TUTUKLANDI

Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinde 404. randevu

229 KM HIZLA ÇARPAN SÜRÜCÜYE 25 YIL HAPİS İSTEMİ

Bakan Bayraktar, Karadeniz'de görev yapacak 6. sondaj gemisinin çarşamba günü Mersin'de olacağını bildirdi

“HIV dünyada azalırken Türkiye’de artıyor”

MEDAŞ KIŞA HAZIR

Ticaret Bakanı Bolat'ın Mısır ziyareti ticarette yeni işbirliklerinin anahtarı olacak

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü

NİĞDE’DE DARPA UĞRAYAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

NİĞDE’DE ESNAF DENİZ OKÇU HAYATINI KAYBETTİ

NİĞDELİLER DİKKAT: CEZA YEMEYİN!

CEP TELEFONU ABONELİK SİSTEMİNE YENİ DÜZENLEME GELİYOR

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN 12 SUÇLU YURT DIŞINDAN TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

NİĞDE’DE SHAKESPEARE COFFEE & BISTRO HİZMETE AÇILDI

NİĞDE’DE HAFTA BOYU ILIMLI HAVA

ASGARİ ÜCRETTE ZAM PAZARLIĞI BAŞLIYOR

NİĞDE’DE BUGÜN NÖBETÇİ ECZANELER

Yükleniyor

  • A-
  • A+
  • Pazartesi 7.4 ° / -1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 8 ° / -3.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 9.4 ° / 1.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8