Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm ülkede olduğu gibi Niğde’de de düzenlenecek çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanacak
KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
Yüce Türk Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadele’nin sonunda bağımsızlığımızın kazanıldığı Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü Niğde’de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Kutlama etkinlikleri kapsamında; 28 Ekim Cumartesi günü saat 12.45' de Valiliğimiz ve Belediye Başkanlığımızın çelenklerini sunumu ile başlayacak. Saygı duruşu ve akabinde İstiklâl Marşı eşliğinde şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.
VALİ ÇELİK TEBRİKLERİ KABUL EDECEK
Niğde Valisi Cahit Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde, saat 09.45 – 10.00 arasında protokol sırasına göre tüm kurum ve kuruluşların ve Niğdelilerin tebriklerini makamında kabul edecek.
KUTLAMALAR CUMHURİYET MEYDANINDA
Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları Niğde Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek törenle devam edecek. Törende Niğde Valisi Cahit Çelik ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Niğde Valisi Cahit Çelik yapacak. Kutlamalar, öğrenciler tarafından okunacak şiir ve kompozisyonlar ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildikten sonra Niğde yöresi halk oyunları, Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı gösterileri ile devam edecek.
TÖREN GEÇİŞİ
Okul öğrencileri ve spor kulüpleri sporcuları, Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, Niğde İl Jandarma Komutanlığı personellerinin yapacağı tören geçidi ile Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek program sona erecek.
100. YIL FENER ALAYI
28 Ekim Cumartesi akşamı ise 100. Yıl Fener alayı yapılacak. Saat 18.30’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Niğde Belediye Başkanlığı’nca organize edilen Derbent Mezarlığı Kavşağından başlayıp Cumhuriyet meydanında son bulacak olan Fener Alayı, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Boru Trampet Takımı ile İl Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı personeli eşliğinde gerçekleştirilecek.

İŞKUR üzerinden Niğde’de 10 kişilik işçi alımı yapılacak
ÜNİVERSİTELERDE YENİ MODEL DÜŞEBİLİR!
Evlenmenin maliyeti 2 milyon TL’yi aştı: Bir yılda büyük artış
Motorine gece yarısı büyük zam: Pompa fiyatları sert yükselecek
KAYISI VE ZERDALİDE REKOR YETERLİLİK
NİĞDE’DE UYDU TAKİBİYLE TARIMDA DENETİM!
ÇOCUĞUNU SUÇTAN UZAK TUTAMAYAN AİLELERE HAPİS CEZASI GÜNDEMDE
NİĞDE’YE HAFIZLIK YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK
NİĞDE’DE BASIN AÇIKLAMASI: “ZALİMLERE LANET, MAZLUMLARA DESTEK”
NİĞDE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken mesaj: “Türkiye kaya gibi ayakta”
Niğde’nin Geleceği Ankara’da Masaya Yatırıldı
Down Sendromu Günü’nde Anlamlı Buluşma
Niğde’de Floor Curling Heyecanı: Şampiyonlar Belli Oldu
358 Şüpheli Yakalandı: İçişleri Bakanı Çiftçi’den Organize Suçlara Sert Mesaj
A Milli Takım Finalde!
Bozköy Belediye Başkanı Çelikbaş AK Parti’ye Katılıyor CHP’den seçilmişti, rozetini Erdoğan takacak
Türkiye zirvede: Play-off yolunda en güçlü aday
Cansuyu Derneği’nden 58 Ülkede Ramazan Seferberliği
GÜRER: “ÜRETİCİ-ÇİFTÇİ ÜRÜN SATIŞ FİYATI İLE RAF FİYATI ARASINDA UÇURUMU İKTİDAR ÖNLEMEK ZORUNDADIR”
Üniversitede Bal Ormanı Projesi Büyüyor: 5. Etap Dikimi Tamamlandı
Niğde Emniyeti’nden Dolandırıcılık Uyarısı!
TÜRKİYE’DE YASTIK ALTINDA KAÇ TON ALTIN VAR?
Son seçim anketinde dengeler değişti!
Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’tan çekildi
Niğde’de İş Yerine Kurşunlama: Şans Eseri Yaralanan Olmadı
Motorine indirim yolda!
Niğde’de eczanelerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi
TÜRK GEMİSİNE SALDIRI SU ALMAYA BAŞLADI!
YERLİ VE MİLLİ ZIRHLI!
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
- Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 8.4 ° / 3.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu






