Niğde’de gerçekleştirilen Masa Tenisi Genç Erkekler Müsabakaları, farklı ilçe ve okullardan sporcuların katılımıyla sona erdi. Turnuva boyunca genç sporcular, centilmence mücadeleleri ve performanslarıyla dikkat çekti.

Müsabakalar sonucunda Çamardı’dan Şehit Mustafa Sait Anadolu İmam Hatip Lisesi birinciliği elde etti. Bor Ramazan Konuş Fen Lisesi ikinci olurken, üçüncülük kürsüsüne yine Çamardı’dan 75. Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erden Çok Programlı Lisesi çıktı. Atatürk Anadolu Lisesi dördüncü, Fen Lisesi beşinci ve 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi ise altıncı sırada yer aldı.

Organizasyona katılan okul idarecileri, öğretmenler ve sporcular turnuvaya katkı sundu. Müsabakaların, öğrencilerin sportif gelişimine ve okul sporlarının yaygınlaşmasına katkı sağladığı ifade edildi. Dereceye giren okullar ve sporcular performanslarıyla takdir topladı.