23 Mart 2025 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Taekwon-do Türkiye Şampiyonası’nda 67 kg kategorisinde mücadele eden Niğde Şimşek Spor Kulübü sporcusu Didem Kirazcı, Türkiye şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşattı. Şampiyonluk başarısıyla birlikte 15-26 Kasım 2025 tarihleri arasında Tokyo’da düzenlenecek olimpiyatlara katılma hakkı elde eden Kirazcı, Niğde ve Türkiye adına tarihi bir başarıya imza attı.
Daha önceki olimpiyatlarda gümüş madalya kazanarak ülkemizi onurlandıran başarılı sporcu, bu kez hedefini daha da büyüttü. Kirazcı, altın madalya kazanmak için antrenörleri eşliğinde yoğun antrenman programlarına devam ediyor.
Niğde Şimşek Spor Kulübü sporcusu olarak ülke çapında büyük başarılar kazanan Didem Kirazcı’nın antrenörlüğünü Kutay Şimşek, genel direktörlüğünü ise Ufuk Şimşek üstleniyor. Türkiye Şampiyonası’nda elde edilen bu büyük başarı, hem kulüp hem de kent adına büyük bir gurur kaynağı oldu.
Şampiyonaya damga vuran performansıyla dikkat çeken Didem Kirazcı için kulüp yetkilileri, “Niğde’mizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz. Şimdi gözümüz, Tokyo’da ülkemizi temsil edecek Didem Kirazcı’nın yeni başarısında,” ifadelerini kullandı.

Türk Sporu Uluslararası Arenada Güçleniyor
Didem Kirazcı'nın olimpiyat yolculuğu, Türkiye'nin sporda geldiği noktanın ve altyapı çalışmalarının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Uluslararası platformlarda bayrağımızı dalgalandırmaya hazırlanan başarılı sporcumuzun yolu açık, hedefi ise net: Olimpiyat şampiyonluğu.
Didem Kirazcı ve ekibini bu anlamlı başarıdan dolayı kutluyor, Tokyo'da da ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıracağına yürekten inanıyoruz.
Muhabir
HATİCE ÜNLÜ
Niğde’de Mali Müşavir Bayram Erken’in Acı Günü
Niğde’de Baharın Habercisi Kardelenler Açtı
Gümüşler Kavşağı’nda Trafik Kazası: 1’i Çocuk 2 Kişi Yaralandı
KULÜP DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU!
KANLI İNTİHAR MEKTUBUNDAN SONRA GERÇEKLER!
Gastro Niğde Derneği Üyeleri İftarda Buluştu
İlber Ortaylı, Fatih Camii Haziresi’ne defnedilecek
Niğde Belediyespor–Suvermez Kapadokya Maçının Biletleri Satışa Çıktı
Niğde’de Üreticiye 15 Angus Irkı Gebe Düve Desteği
Çiftlikli Öğrenciler Atletizmde Zirvede
NİĞDE BELEDİYESPOR 3 PUAN HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
Niğde Fen Lisesi Dünya Sahnesinde Finalist Oldu
TİCARİ TAKSİ İLE TIR ÇARPIŞTI!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Savaş Tertiplerine Karşı Dikkatliyiz” Mesajı
Niğdeli Sağlık Kahramanları Gününüz Kutlu Olsun!
Niğde’de Ara Tatil Başladı: Öğrencilere Dinlenin ve Yenilenin Çağrısı
Bir Gecede İki Otobüs Kazası 1 Ölü 11 Yaralı!
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
Çiftlik’te Jandarma Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Füze Olayı Sonrası Türkiye’den Açıklama: “Savaşın Tarafı Değiliz”
18 Milyon Öğrenci İçin Vakit Geldi!
Son Dakika! İran’dan Ateşlenen Balistik Mühimmat Etkisiz Hâle Getirildi
ŞAMPİYON BİZİZ DEDİLER!
BAKAN ÇİFTÇİ “TAVSİYEM” DİYE UYARDI!
Amonyum Nitrat Gübresi Yeniden Tarımda Kullanılabilecek
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Hayvancılık Eğitim Programları Başlıyor
Türkiye Stratejik Petrol Rezervlerinden 11,6 Milyon Varil Ham Petrolü Piyasaya Sunacak
WhatsApp’tan 13 Yaş Altı Kullanıcılar İçin Yeni Özellik
Şoförler Odası Başkanı Kızıltan’dan Bayram Trafiği Uyarısı
Milletvekili Uzkurt’tan Niğde’ye Müjde: Andaval Yükleme Merkezi Gümrükleme Merkezi Oluyor
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 8.1 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı







