https://www.hamlegazetesi.com/
TRUMP'A BABALIK DAVASI: ADRES ANKARA
- Donald Trump'ın kendisinin babası olduğunu iddia eden Özmen: "Trump'la çok benzerliğim var"
GENEL
Tarih: 5.01.2026 09:59
Güncelleme: 5.01.2026 10:00
TRUMP
Hamle Gazetesini Google News te Takip Et

Ankara'da yaşayan Necla Özmen, babasının ABD Başkanı Donald Trump olduğu iddiasıyla Ankara 27. Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Özmen, Trump'ın DNA testi vermesini talep ederek gerçek soy bağının belirlenmesini talep etti. Dava reddilerken, Özmen konuyu istinaf mahkemesine taşıdı. 
 Ankara'da yaşayan 55 yaşındaki Necla Özmen, nüfus kaydındaki belirsizlikler ve ailesinin söylemi üzerine, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın (79) biyolojik babası olabileceğini iddia ederek Ankara 27. Aile Mahkemesi'ne babalık tespiti için dava açtı. Özmen, öz annesinin ABD vatandaşı olduğunu ve Trump ile bu dönemde bir ilişki yaşadığını ileri sürdü. Necla Özmen, doğum belgesindeki çelişkiler ve biyolojik aile hakkındaki belirsizlikler üzerine aile mahkemesine başvurarak babalık durumunun belirlenmesini talep etti. Özmen, sadece Türkiye'de değil, aynı iddiayla ABD'de de aile mahkemesine elçilik aracılığıyla dava dilekçesi gönderdi. 



 "Trump'ın babam olduğunu ispatlamak istiyorum" 
 İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan Özmen, 1970 yılında doğduğunu ve öz annesinin Sofya adında bir ABD vatandaşı olduğunu söyledi. Öz annesinin kendisini Dursun ve Satı Özmen çiftine evlatlık verdiğini dile getiren Özmen, "Evlatlık verdiği kişinin daha önce çocuğu olup öldüğü için onun nüfusuna geçirmişler beni. 2017 senesinde Sayın Trump'ın başkan seçiminde haberlerde görünce beni yetiştiren anne, 'senin baban bu' dedi. O zamanlar pek inanmak istemedim ama araştırdım, ulaşamadım o dönemlerde. Daha sonra ulaşmak için uğraştım. Mahkemeye verdim, Türk mahkemesine, aile mahkemesine. Orada reddedildi dosya. İstinafa gönderdim. Daha sonra elçiliğe yazı yazdım. Aile mahkemesine gönderilmek üzere. Sayın Trump'ın babam olduğunu ispatlamak istiyorum. Onu da DNA testiyle yapabilirim" dedi. 

 "Trump'un bana sahip çıkmasını istiyorum" 
 Kendisini yetiştiren kişinin daha önce NATO'da görev yaptığını söyleyen Özmen, "O dönemlerde tanışmışlar öz annemle. Kendisinin beni kabul etmediğini, kendisinin de zaten 25-26 yaşlarında olduğunu, asker olduğunu söylemişler beni yetiştiren aileye. Hakkımda bilgileri vermiş, benim hakkımda arasıra telefondan bilgi almış ama rahatsızlandığı ve vefat ettiği söylendi bana. Ama ne kadar doğru orasını bilemiyorum" dedi. 
 Trump'ın kendisini ailesine kabul etmesini isteyen Özmen, "Yani inşallah babam olarak çıkar, benim sadece isteğim kendisiyle yüz yüze görüşmek. Aile olarak tanışmak istiyorum. Kardeşlerimle ve kendisiyle bana sahip çıkmasını istiyorum. Ailesine kabul etmesini istiyorum" ifadelerini kullandı. 

 "Trump'la benzerliğim var" 
 Trump ile karşılaştığında neden terk edildiğini soracağını ifade eden Özmen, "Neden terk edildim. Belki haberi var, belki yok. Yani tek taraflı da yargılamak istemem. Ama gerçekten de içimde bir yakınlık hissettim. Yani kız kardeşlerimden biriyle de çok benzerliğim var. Babayla da benzerliğim var, çok çok benzerliğim var. Yani bir sıcaklık hissediyorum ama yüz yüze gelince ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bir de İngilizce bilmediğim için nasıl anlaşacağımı da düşünüyorum. Yani inşallah sonu benim için 2026'da mutluluk getirir" dedi. 

 "Babamın yanında yaşamayı tercih ederim" 
 Trump'un gerçek babası çıkması halinde yanına gideceğini ifade eden Özmen, "Türkiye'de büyüdüm. Buranın geleneklerine göre büyüdüm. Tabii Türkiye güzel bir ülke. Hiçbir zaman Türkiye'den vazgeçmem. Ama babamın yanında yaşamayı tercih ederim" diye konuştu. 

Haber Kaynak : İHLAS HABER AJANSI

EMEKLİ AYLIĞI İÇİN YENİ TOPLANTI YAPILACAK

ERDOĞAN’DAN GENÇLERE 445 MİLYARLIK DEV DESTEK: 3 YILDA 3 MİLYON İSTİHDAM

ALADAĞLAR’DA KAR ALTINDA DOĞA ŞOVU

MEDAŞ’TAN NİĞDE'DE KESİNTİ UYARISI

NİĞDE’DE MUHTARLIK BELGELERİNDE 2026 ÜCRETİ BELİRLENDİ

NÖHÜ’DE LİSANSÜSTÜ BAŞVURULAR BAŞLADI

NÖHÜ ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE ÖRNEK ÜNİVERSİTELER ARASINDA

NİĞDE BELEDİYESİ’NDE KADRO SEVİNCİ: 233 İŞÇİ DAİMİ STATÜYE GEÇTİ

NİĞDE’DE 2026 YILI TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YERLERİ BELİRLENDİ

NİĞDE’DE NARKOTİK BİRİMLERİ SAHADA

NİĞDE’DE AÇIK KAPI 2025’TE 2 BİN 314 BAŞVURU ALDI

NİĞDE DE LİSTEDE: 11 İLDE ‘SANAL KISKAÇ’ OPERASYONU (VİDEO HABER)

NİĞDE BELEDİYESİ SPOR İKİNCİ YARIYA SAHASINDA BAŞLIYOR

NİĞDE OLİMPİK YÜZME HAVUZU 8–11 OCAK TARİHLERİ ARASINDA KAPALI

NİĞDE’Yİ DE KAPSAYAN DEV OPERASYON (VİDEO HABER)

NİĞDE HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN MESLEĞE GİDEN YOL

NİĞDE’NİN BİR HAFTALIK ASAYİŞ BİLANÇOSU

MHP NİĞDE TEŞKİLATI SENDİKALARLA BİR ARAYA GELDİ

NİĞDE'DE BUGÜN VEFAT EDENLER

NİĞDE’DE BUGÜN NÖBETÇİ ECZANELER

EMEKLİ AYLIĞI İÇİN YENİ TOPLANTI YAPILACAK

ERDOĞAN’DAN GENÇLERE 445 MİLYARLIK DEV DESTEK: 3 YILDA 3 MİLYON İSTİHDAM

ALADAĞLAR’DA KAR ALTINDA DOĞA ŞOVU

MEDAŞ’TAN NİĞDE'DE KESİNTİ UYARISI

NİĞDE’DE MUHTARLIK BELGELERİNDE 2026 ÜCRETİ BELİRLENDİ

NÖHÜ’DE LİSANSÜSTÜ BAŞVURULAR BAŞLADI

NÖHÜ ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE ÖRNEK ÜNİVERSİTELER ARASINDA

NİĞDE BELEDİYESİ’NDE KADRO SEVİNCİ: 233 İŞÇİ DAİMİ STATÜYE GEÇTİ

NİĞDE’DE 2026 YILI TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YERLERİ BELİRLENDİ

NİĞDE’DE NARKOTİK BİRİMLERİ SAHADA

NİĞDE’DE AÇIK KAPI 2025’TE 2 BİN 314 BAŞVURU ALDI

NİĞDE DE LİSTEDE: 11 İLDE ‘SANAL KISKAÇ’ OPERASYONU (VİDEO HABER)

NİĞDE BELEDİYESİ SPOR İKİNCİ YARIYA SAHASINDA BAŞLIYOR

NİĞDE OLİMPİK YÜZME HAVUZU 8–11 OCAK TARİHLERİ ARASINDA KAPALI

NİĞDE’Yİ DE KAPSAYAN DEV OPERASYON (VİDEO HABER)

NİĞDE HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN MESLEĞE GİDEN YOL

NİĞDE’NİN BİR HAFTALIK ASAYİŞ BİLANÇOSU

MHP NİĞDE TEŞKİLATI SENDİKALARLA BİR ARAYA GELDİ

NİĞDE'DE BUGÜN VEFAT EDENLER

NİĞDE’DE BUGÜN NÖBETÇİ ECZANELER

NİĞDE’DE SERVİS ŞOFÖRLERİNE ÇOCUK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

KORUMALI İŞYERLERİNE 905 BİN TL’YE KADAR HİBE DESTEĞİ

İL GENEL MECLİSİ’NDE 2026 MESAİSİ BAŞLADI

AK PARTİ NİĞDE İL BAŞKANI HACI MEHMET EREN: "MİLLETİMİZİN GÜVENİYLE TÜRKİYE YÜZYILI'NA YÜRÜYORUZ" (VİDEO HABER)

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KYK MÜJDESİ

ÇAMARDI ŞOFÖRLER ODASI'NDA ÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

NİĞDE ŞOFÖRLER ODASI GENEL KURULU 24 OCAK’TA YAPILACAK

NİĞDE’DE DEAŞ OPERASYONU (VİDEO HABER)

BOR ŞOFÖRLER ODASI’NDA GÜVENOYU YENİDEN HASAN HÜSEYİN CENGİZ’E

BAKAN YUMAKLI: “2025’TE 517 MİLYON FİDAN VE TOHUMU TOPRAKLA BULUŞTU”

Yükleniyor

  • A-
  • A+
  • Salı 7.8 ° / -2.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.5 ° / -1.4 ° Güneşli
  • Perşembe 13.9 ° / 3.4 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9