https://www.hamlegazetesi.com/
Tuvalette doğurduğu bebeğini çöpe atmıştı! Cani annenin ifadesi kan dondurdu
Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöpe atan annenin yargılanmasına başlandı.
GENEL
Tarih: 22.05.2024 10:02
Güncelleme: 5.06.2024 11:34
Tuvalette doğurduğu bebeğini çöpe atmıştı! Cani annenin ifadesi kan dondurdu
Hamle Gazetesini Google News te Takip Et

Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöpe atan annenin yargılanmasına başlandı. Duruşmada kendisini savunan kadın, "Çocuğumu ölü doğdu sandım. Doğduğunda 10 dakika başında bekledim. Hiç hareket etmedi. Çocuğu çöp poşetine koydum ve babama verdim. Babama, evde çöpler var diyerek bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı." dedi. Cansu Ç. internetten doğum videoları izleyerek doğum yaptığını da sözlerine ekledi.
Dehşete düşüren olay, 2 Kasım 2023 tarihinde Kastamonu il merkezi Kuzeykent Mahallesi’nde Karadut Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılı vaziyette bebek bulundu. Sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk müdahalesinin ardından yeni doğan bebek hayata döndürüldü. Olayın ardından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, çöpte bulunan bebeğin annesinin Cansu Ç. olduğu tespit edildi. Ailesinden habersiz tuvalette doğum yaptığı belirlenen Cansu Ç. tutuklandı. Tedavi altına alınan bebeğin ise Ankara’daki tedavisinin ardından sağlığına kavuştuğu öğrenildi.
 

 

YARGILANMAYA BAŞLANDI
Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde, Cansu Ç. (18) hakkında “kendini savunamayacak yakın akrabayı öldürme” suçlamasıyla açılan dava görülmeye başlandı. Duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığı ile katılan Cansu Ç. savunma yaptı.
“ÇOCUĞU ÇÖP POŞETİNE KOYDUM BABAMA VERDİM"
Hamile olduğunu ailesinden sakladığını belirten Cansu Ç., “Çocuğum ölü doğdu sandım. Doğduğunda 10 dakika başında bekledim. Hiç hareket etmedi. Hamile olduğumu ailem fark etmedi. Karnım çok az şişmişti. Tuvalette doğum yaptım. Benim adet dönemlerim ağrılı geçiyordu, bu sebeple doğum yaparken bağırmadım. Babam zihinsel engelli, çocuğu çöp poşetine koydum ve ona verdim. Poşetin ağzı açıktı, babam dışarı çıkınca poşetin ağzını kapatmış olabilir. Doğum yaparken üstüm kan oldu. Üzerimi çıkartıp çocuğu da üzerimdeki kıyafetlere sardım ve babama verdim. Baba, ’evde çöpler vardı’ diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
 

 


 

“İNTERNETTEN DOĞUM VİDEOLARI İZLEDİM, TEK BAŞIMA DOĞUM YAPTIM”
İnternetten doğum videoları izleyerek doğum yaptığını kaydeden sanık, "Canlı doğsaydı, aileme söyleyecektim. Annem doğan çocuğu görseydi, o sırada bir şey yapacaklarını sandım. O sırada Ercan ile nişanlıydım. Fakat çocuk Kenan’dandı. Kenan’ı arayıp düşük yaptığımı söyledim. Çocuğun doğduğunu söylemedim. Bana baskı yapıp hakaret ediyordu. Ben, Kenan ile tanıştığımda daha 14 yaşındaydım. Çocuğu aldırmak istedi. Ben izin vermedim. Ercan ile hemen evlenip çocuğumu sağlıklı bir şekilde büyütmek istedim. Dışarıdan yargılanmak istiyorum. Tahliyemi istiyorum. Her şey için çok pişmanım. Çocuğumu çok seviyorum. Onu görmek istiyorum” diye konuştu.

“BANA ÇOCUĞUN DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ”
Duruşmada tanık olarak dinlenen çocuğun babası Kenan G. (40) ise, “Azdavay’da 2022 yılında tanıştık. Geçen yıl Nisan ayının başında Cansu’nun hamile olduğunu öğrendim. Cansu bana adet olamadığını söyledi. Ben de eczaneye gidip doğum testi aldım ve hamile olduğunu öğrendik. Geçen yıl Temmuz ayında bir kavga sonucu ben cezaevine girdim. 2 ay cezaevinde kaldım. Sonra çocuğun düştüğünü söyledi. Ondan sonra bir daha da görüşmemiz olmadı. Bana,’ sen olmasan da ben bu çocuğu büyütürüm’ dedi. Cansu’nun bilinçli bir şekilde çocuğu çöpe bıraktığını düşünmüyorum. Ailesinden korkmuş olabilir, bana çocuğun ölü doğduğunu ve panikle çöpe attığını söyledi” şeklinde konuştu.

 

 

“GENELLİKLE CANSU BOL GİYİNİYORDU, HAMİLELİĞİ BELLİ OLMUYORDU”
Cansu Ç.’nin eski nişanlısı olan ve duruşmada tanık olarak dinlenen Ercan K. de, “Geçen yıl Nisan ayında nişanlandık. O tarihte Cansu Ç. hamileymiş. Benim, doğum aşamasından haberim olmadı. Genellikle bol kıyafetler giyiyordu, hamileliği belli olmuyordu. Ben Allah’ın emriyle gidip istettim. Başka biriyle ilişkisi olduğunu bilseydim istetmezdim. Düğünümüzü erkene çekmek için aileleri ikna etmeye çalışıyordum. Benim Cansu’nun hamileliğinden ya da çocuktan hiç haberim olmadı” dedi.
Duruşmada Cansu Ç.’nin annesi Halime Ç. ise tanıklıktan çekildi.
Mahkeme heyeti, Cansu Ç.’nin tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. (İHA)

Haber Kaynak : İHLAS HABER AJANSI
İHLAS HABER AJANSI

Muhabir

İHLAS HABER AJANSI

Bayram sevincine gölge düşmesin…

Radar Denetimlerinde Yeni Dönem: “Tuzaklama Yok, Uyarı Var”

“Hayvanseverim” dedi, şiddet görüntüleri ortaya çıktı: Başdere’de tepki büyüyor

Demirsoy’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Bayramlar Kardeşliğin ve Rahmetin Tezahürüdür”

Uzkurt’tan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşliğimiz Daim Olsun”

KIRGINLIKLARIN YERİNİ KUCAKLAŞMAYA BIRAKALIM!

Rektör Uslu’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşlik Duygularımız Pekişsin”

Çiftehan’da Sel Uyarısı: Muhtarlıktan Vatandaşlara Hayati Çağrı

Çamardı’da Bayram Öncesi Sıkı Denetim: Kaymakam Bektaş Kontrol Noktasında!

Türkiye’nin Önünü Kesmeye Müsaade Etmeyiz

İNFİAL YARATAN OLAY BODRUM'DA YAŞANDI!

Güvenilir Gıda Mobil Uygulaması Kullanıma Sunuldu

Sanayide Çalışan Çocuklara Bayramlık Kıyafet Desteği

Ekran Süresi Çocuklarda Konuşma Gecikmesini Artırıyor

Motorine Bir Zam Daha: Bu Gece 5,73 TL Artış Bekleniyor

Tüm vatandaşlar davet edildi

“Dayanışma ve kardeşlik duyguları büyüyerek devam etmeli”

Birlik ve dayanışmamızı güçlendirelim!

Araçta tercih değişti!

Niğde’de Çilek Üretimi Yaygınlaşıyor: 5 Dekarlık Bahçeler Kurulacak

Bayram sevincine gölge düşmesin…

Radar Denetimlerinde Yeni Dönem: “Tuzaklama Yok, Uyarı Var”

“Hayvanseverim” dedi, şiddet görüntüleri ortaya çıktı: Başdere’de tepki büyüyor

Demirsoy’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Bayramlar Kardeşliğin ve Rahmetin Tezahürüdür”

Uzkurt’tan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşliğimiz Daim Olsun”

KIRGINLIKLARIN YERİNİ KUCAKLAŞMAYA BIRAKALIM!

Rektör Uslu’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşlik Duygularımız Pekişsin”

Çiftehan’da Sel Uyarısı: Muhtarlıktan Vatandaşlara Hayati Çağrı

Çamardı’da Bayram Öncesi Sıkı Denetim: Kaymakam Bektaş Kontrol Noktasında!

Türkiye’nin Önünü Kesmeye Müsaade Etmeyiz

İNFİAL YARATAN OLAY BODRUM'DA YAŞANDI!

Güvenilir Gıda Mobil Uygulaması Kullanıma Sunuldu

Sanayide Çalışan Çocuklara Bayramlık Kıyafet Desteği

Ekran Süresi Çocuklarda Konuşma Gecikmesini Artırıyor

Motorine Bir Zam Daha: Bu Gece 5,73 TL Artış Bekleniyor

Tüm vatandaşlar davet edildi

“Dayanışma ve kardeşlik duyguları büyüyerek devam etmeli”

Birlik ve dayanışmamızı güçlendirelim!

Araçta tercih değişti!

Niğde’de Çilek Üretimi Yaygınlaşıyor: 5 Dekarlık Bahçeler Kurulacak

Dünyanın en büyük doğalgaz tesisi vuruldu

Sürücüler Dikkat: Denetim Noktaları Artık Önceden Görülebilecek

Çardaklı Gençlerden 18 Mart’a Yakışan Hareket

BAYRAMDA NİĞDE’DE 3429 PERSONEL GÖREV ALACAK!

18 Mektupla Şehitlere Vefa

Niğde’de Şehitler İçin Anlamlı Tören

Niğde-Ankara Otoyolunda Korkutan Kaza

Niğde’de Gıda Denetimleri Artırıldı

Niğde Emniyeti’nden narkotik bilgilendirme atağı

Niğde Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor, hedef play-off hattı

Yükleniyor

loading
  • A-
  • A+
  • Cuma 9.6 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.3 ° / 1.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17