Niğde’de Vatan Yıldızları Vakfı, Şehit aileleri için iftar programı düzenledi.
Vatan Yıldızları Vakfı tarafından Niğde’de bir restoranda düzenlenen iftar programına çok sayıda kişi katıldı.
Programda bir konuşma yapan Vatan Yıldızları Vakfı Kurucu Genel Başkanı Soner Halisdemir, hep birlikte iftar sofrasında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün Niğde’mizde Kadir Gecesi’ne münasip bu mübarek gecede şehitlerimize dualarımızı göndermek için, şehit ailelerimizle birlikte iftar programımızda bir araya geldik.
Bugün güzel bir gece, Kadir Gecesi Bugün biz burada varsak şehitlerimizin sayesinde, evliyalarımızın, dervişlerimizin ve bu vatana hizmet eden nice yiğitlerimiz ile atalarımızın sayesinde bugün hep birlikte iftarımızı açıyoruz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum” dedi.
Programda bir konuşma yapan Cem Kayhan ise konuşmasında; “Vatan Yıldızları Vakfımızın bu mübarek Kadir Gecesi’nde düzenlediği iftar programımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Allah bu gecenin feyzini ve bereketini üzerimizden eksik etmesin. Allah bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için, bu devlet için canını seve seve veren, şehit ve gazilerimizin şefaatini bizlere nail eylesin.
Hep söyleriz şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir. 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir’in bizlere emaneti olan bu vatana, bu millete ve bu bayrağa sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.
Bu gecenin Kadir Gecesi'nin bizlere inşallah günahlarımızdan arınmamıza, dualarımızın kabul olmasına vesile olmasını diliyor, hepinize sevgi, saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Akşam ezanının okunması ile hep birlikte oruçlar açıldı. Yapılan İftarın ardından Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nde tüm şehitlerimiz için dualar okundu.
ATA TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞUYOR
BABASINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ BURSA'DA YAKALANDI!
İşsizlik yüzde 8,3’e geriledi
TÜRKİYE TL SAVUNMASI İÇİN 135 MİLYAR DOLARLIK ALTIN KULLANACAK!
Türkiye ile İngiltere arasında Eurofighter için kritik mutabakat!
Niğde'de binlerce fidan toprakla buluşturuldu!
Niğde’de hentbol heyecanı başladı
Enflasyon beklentileri yükseldi
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN NİĞDE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI SEÇİLEN LÜTFİ DEMİRSOY’A TEBRİK ZİYARETİ
OTOMOBİLE BIÇAK GİBİ SAPLANDI!
HİZMET SEKTÖRÜNDE GÜVEN AZALDI
MEHMET ÂKİF ERSOY’UN TORUNU SELMA ERSOY ARGON BUGÜN NİĞDE’DE
Niğde’de 120 hemşire adayı üniforma giydi
GÜRER: “ÇALIŞARAK YOKSULLAŞILIYOR”
NİĞDE’DE POMPADA SON DURUM!
ÜNLÜLER UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA!
BOR’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: BİNLERCE ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “SAVAŞIN BEDELİNİ TÜM DÜNYA ÖDÜYOR”
NİĞDE’DE 40 KİŞİLİK TYP ALIMI YAPILACAK
NİĞDE PAZARINDA ZAM ŞAMPİYONU BİBER OLDU
NİĞDE’DE TEHLİKELİ KOVALAMACA: PLAKAYI ELİYLE KAPATTI, TARLADA YAKALANDI
NİĞDE’DE ÇALINTI ARAÇ ALARMI: PETROL İSTASYONUNDA ORTAYA ÇIKTI
ELEKTRİĞE BU HAFTA İÇİ ZAM BEKLENİYOR
SUUDİ ARABİSTAN’DAN UMRECİLERE ÜLKEYİ TERK EDİN!
BOR’DA ÇİFTÇİYE SAHADA EĞİTİM: ÜRETİCİYLE BİREBİR BULUŞMA
DEFNE, ÇAM BALI VE KEKİKTE DÜNYA BİRİNCİSİYİZ
MSB duyurdu: Kazada 1 asker şehit oldu!
NAKLİYECİLER KONTAK MI KAPATIYOR?
NİĞDE ESNAFINA FİNANSMAN DESTEĞİ: NESOB İLE TEB ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
3 LİG 2. GRUP’TA PLAY-OFF İÇİN KRİTİK MAÇLAR
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Çarşamba 8.7 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli








