İlimizin kalkınması için bakan ve üst düzey bürokratlarla yakın temasını sürdüren ve konuyla ilgili resmi detayları paylaşan Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, 2025 Yılı Yatırım Programının ilimize hayırlı olmasını dilerken, destekleri için de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçenlere teşekkür etti. Niğde Milletvekili Uzkurt, "Bizi takip etmeye devam edin" mesajı ile açıklanan proje ve yatırımların dışında yeni sürprizlerin olacağının da ipucunu verdi.
Niğde Milletvekili Uzkurt, 250 yataklı Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Andaval Yükleme Merkezi, Niğde-Kayseri Yolu, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bor Asım Eren İlkokulu, gölet-taşkın koruma projeleri, Niğde Ceza İnfaz Kurumu ve daha çok sayıda projenin yeni yılda yatırım programına alındığını açıkladı.
Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi de yatırım programında
Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında açıklanan yatırım programına göre; 250 yataklı Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Çiftlik-Sultanpınarı Göleti, merkez Tepeköy Göleti ve Elmalı Göleti, Niğde-Ulukışla Göleti ve Ulukışla- Emirler Göleti, Kayseri- Niğde yolu (119 km), Bor Asım Eren İlkokulu, Niğde Ceza İnfaz Kurumu, Andaval Yükleme Merkezi tamamlanması yatırımı, Niğde Tepeköy Çiftlik İl Yolu, Ulukışla-Boğazköprü Demiryolu Hattı, Ulukışla Maden Sahası İltisak Hattı Yapımı, Niğde kanalizasyon ve yağmur suyu şebesi yapımı, Sungurbey Camii Restorasyon işi, Aşağı Kayabaşı Camii Restorasyon, Bor Sinanbey Camii Restorasyon gibi projeler 2025 yılı yatırım programında yer aldı.
Tüm bu proje ve yatırımların dışında, ilgili kurumlara değeri milyonları aşan maddi kaynaklar da sağlandı.
2025, büyük projelerin yılı olacak
Açıklanan dev projelerin dışında, "2025 yılı Niğde için daha büyük projelerin müjdesini vereceğimiz bir yıl olacak" şeklinde konuşan Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt; sağlıktan, sanayiye, eğitimden, spora, tarımdan, ulaşıma kadar birçok konuda çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.
Niğde Milletvekili Uzkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm bakan ve bürokratlara Niğde’ye gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti.
Muhabir
Kuddusi Arslan
Niğde’de Mali Müşavir Bayram Erken’in Acı Günü
Niğde’de Baharın Habercisi Kardelenler Açtı
Gümüşler Kavşağı’nda Trafik Kazası: 1’i Çocuk 2 Kişi Yaralandı
KULÜP DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU!
KANLI İNTİHAR MEKTUBUNDAN SONRA GERÇEKLER!
Gastro Niğde Derneği Üyeleri İftarda Buluştu
İlber Ortaylı, Fatih Camii Haziresi’ne defnedilecek
Niğde Belediyespor–Suvermez Kapadokya Maçının Biletleri Satışa Çıktı
Niğde’de Üreticiye 15 Angus Irkı Gebe Düve Desteği
Çiftlikli Öğrenciler Atletizmde Zirvede
NİĞDE BELEDİYESPOR 3 PUAN HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
Niğde Fen Lisesi Dünya Sahnesinde Finalist Oldu
TİCARİ TAKSİ İLE TIR ÇARPIŞTI!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Savaş Tertiplerine Karşı Dikkatliyiz” Mesajı
Niğdeli Sağlık Kahramanları Gününüz Kutlu Olsun!
Niğde’de Ara Tatil Başladı: Öğrencilere Dinlenin ve Yenilenin Çağrısı
Bir Gecede İki Otobüs Kazası 1 Ölü 11 Yaralı!
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
Çiftlik’te Jandarma Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Füze Olayı Sonrası Türkiye’den Açıklama: “Savaşın Tarafı Değiliz”
18 Milyon Öğrenci İçin Vakit Geldi!
Son Dakika! İran’dan Ateşlenen Balistik Mühimmat Etkisiz Hâle Getirildi
ŞAMPİYON BİZİZ DEDİLER!
BAKAN ÇİFTÇİ “TAVSİYEM” DİYE UYARDI!
Amonyum Nitrat Gübresi Yeniden Tarımda Kullanılabilecek
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Hayvancılık Eğitim Programları Başlıyor
Türkiye Stratejik Petrol Rezervlerinden 11,6 Milyon Varil Ham Petrolü Piyasaya Sunacak
WhatsApp’tan 13 Yaş Altı Kullanıcılar İçin Yeni Özellik
Şoförler Odası Başkanı Kızıltan’dan Bayram Trafiği Uyarısı
Milletvekili Uzkurt’tan Niğde’ye Müjde: Andaval Yükleme Merkezi Gümrükleme Merkezi Oluyor
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 8.1 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı






